Patru asociaţii de proprietari, debranșate de Apavil

duminică, 7 septembrie 2014

 

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a 4 asociaţii de proprietari din municipiul Râmnicu Vâlcea, incluse în categoria clienţilor rău-platnici: AS. PRO. Henri Coandă – 10.581, 21 lei (4 luni restante); AS. PRO. Bl. B12, Sc. B Ostroveni 2 – 8.551,19 lei (3 luni restante); AS. PRO. Bl. B5, Sc. A – 6.635,37 (3 luni restante); AS. PRO. Bl. 62, PT Timiş 33 – 5.272,65 (3 luni).

SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate (în cazul asociaţiilor enumerate mai sus, debitele au o vechime de minim 3 luni și se ridică la suma totală de 31.040,42 lei). Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Cele 4asociaţii de proprietari care înregistrau la data de 3 septembrie a.c. datorii importantecătre SC APAVIL SA, au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii buni-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Patru asociaţii de proprietari, debranșate de Apavil”

  1. Incredibil ce jigodii sunt la APAVIL: o asociatie este debransata pt o datorie de 5.200 lei, iar CSM, adica echipa de fotbal a lu Nitu de la Damila este iertata de o datorie de un miliard!!!! Hoooo!

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe