Tabără de comunicare la Centrul de Agrement Cozia

joi, 28 august 2014

 

Centrul de Agrement Cozia, din județul Vâlcea a fost, în perioada 18.08- 22.08.2014 gazda primei ediții a Taberei de comunicare, un proiect organizat de Asociația Regională de Dezbateri, Oratorie și Retorică, ARDOR – Oltenia, prin finanțarea MTS, obținută in cadrul Concursului Local de Proiecte Vâlcea.

Proiectul a avut participanți din județele Vâlcea, Dolj, Mehedinți și municipiul București. Tabăra a avut o agendă echilibrată, activitățile fiind atât formative cât și distractive.

Partea formativă a cuprins activități de formare în comunicare (interpersonală, în echipă și discurs public), o dezbatere demonstrativă, unde două echipe de voluntari ai ARDOR Oltenia s-au întrecut în argumentații pe o anumită temă și un concurs de Discurs public.

Câștigătorii acestui concurs sunt:

Premiul I: Ioana Balaure și Bianca Mătăcuță, premiul II: Ingrid Bărbulescu și Beatrice Cucă. premiul III: Patricia Giurescu, Maria Tohăneanu șiAdriana Bălăceanu, mentiuni: Bogdan Anton, Denisa Matache, Tudor Dură, Emil Pătrașcu, Daniel Ciochină și
Daria Calangiu

Partea distractivă a cuprins jocuri sportive (fotbal și volei), seară de karaoke, concurs de miss- mister și, evident, un foc de tabără.

Așteptăm cu nerăbdare desfășurarea ediției a II-a a concursului Oltenia Debate Country, în anul 2015.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe