Sute de apometre verificate și montate de APAVIL

luni, 25 august 2014

 

 

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. G. Mihăescu nr. 48 şi bl. A7, Calea lui Traian Sud – bl. S17, Aranghel nr. 1 precum şi la bl. A52 din Ostroveni.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 10 tone de asfalt şi 6 mc de beton de material pe str. Intr. Fagului, Morilor, G. Coşbuc şi M. Basarab nr. 30.

Au continuat lucrările de extindere a reţelei de canalizare şi a racordurilor pe str. Măceşului, fiind montaţi 150 ml de ţeavă PVC 250 mm. Pe str. Regina Maria s-au executat săpături în vederea executării forajului necesar realizării by - pass – ului între reţeaua nouă şi cea existentă.

Au fost executate lucrări de întregire a reţelei DN 160 mm cu DN 159 mm, la intersecţia străzilor N. Titulescu cu N. Bălcescu. Lucrările vor continua în perioada următoare.

Au început lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor / canal, precum şi a racordurilor. S-au înlocuit 60 ml ţeavă PEHD Dn 110 mm de apă potabilă şi 60 ml ţeavă PVC Dn 250 mm reţea canalizare. Lucrările vor continua.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Nord, 1 Mai I, Ostroveni I şi II, Centru, precum şi pe str. Calea lui Traian, Libertăţii şi R. Bellu; au fost curăţate pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost montate o ramă cu capac de canalizare şi o piesă suport pe str. A. Ivireanu (Seminarul Teologic); a fost ridicată la cotă o gură de scurgere pe str. Inăteşti nr. 4; a fost refăcută suprafaţa carosabilă după executarea lucrării la bl. B1/I – sc. B şi C; a fost refăcut un cămin de canalizare pe str. N. Bălcescu.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, Nord, Goranu, la Agenţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, precum şi pe str. G-ral Magheru nr. 23, Depozitelor, M. Temelie – bl. 72, N. Titulescu, H. Coandă, Morilor nr. 89 şi Spl. Mircea Vodă nr. 13.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 281 apometre, fiind întocmite şi un număr de 6 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe