Astronomul de la Vatican: Extraterestrii sunt prietenii lui Dumnezeu!

vineri, 22 august 2014

Dupa ce exorcistul sef al Vaticanului ne avertiza ca diavolul isi are resedinta si in lacasul sfant, a venit si randul astronomului sef sa faca o declaratie cel putin neobisnuita! El spune ca Dumnezeu si extraterestrii pot coexista.

Astfel, parintele Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului, a declarat intr-un interviu ca intre religie si stiinta exista o stransa legatura.

Preotul nu face altceva decat sa aduca in discutie o polemica veche de cand lumea. Ceea ce surprinde este faptul ca un reprezentant al Bisercii Catolice vorbeste public despre o problema atat de delicata.

Gabriel Funes marturiseste ca el crede in existenta "fratilor extraterestri" si ca omenirea nu este singura forma de viata din Univers, ba din contra, ar putea fi ultima. Acesta crede in existenta unei intregi comunitati extraterestre, care este "in stransa relatie de prietenie cu Creatorul".

Desi este singurul care a avut curajul sa sustina public aceste afirmatii, nu este si unicul reprezentant al Vaticanului care crede in aceasta teorie. Multi dintre specialistii in stiinta de la Vatican au aceeasi convingere.

Parintele Funes crede si ca Big Bang-ul reprezinta momentul creatiei si ca lumea este guvernata de legile stabilite atunci.

Convingerile parintelui contrazic teoriile bisericii, care in secolul XVII il condamna pe Galileo pentru descoperirile sale.(stirileprotv.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe