Şpârle şi şopârle, 21.08.2014

miercuri, 20 august 2014

• Omul de afaceri vâlcean Constantin Boromiz controlează grupul de panificaţie Boromir, care rulează afaceri de 500 milioane lei pe an. Pe bursă, grupul are trei firme cu o capitalizare cumulată de 50 milioane lei.

• Manelistul Adi de la Vâlcea şi-a scos la plajă, în weekend, cele două iubiri, nevasta şi maşina. Bolidul cu care a sosit manelistul, un Chevrolet Corvette ZR1 în două culori, a atras toate privirile în zonă. Ţanţoşă şi mândră nevoie mare, bruneta a coborât cu grijă din bolid şi s-a îndreptat cu soţul spre şezlonguri. Manelistul se vrea acum băiat rău!

• Deputatul liberal Cristian Buican a plecat cu „buza umflată” de la şedinţa de marţi a Consiliului Judeţean Vâlcea. Timp de peste două ore, preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, a rezistat eroic în faţa „asaltului” unei duzini de primari care au cerut de urgenţă fonduri pentru refacerea infrastructurii distruse de inundaţii. Cîlea a dat cuvântul tuturor primarilor care au solicitat acest lucru, consilierilor judeţeni, senatorului PSD Laurenţiu Coca, diverşilor funcţionari publici, însă nu a vrut în ruptul capului să-l lase să vorbească de la microfon pe... liderul PNL Vâlcea. Ca să nu mai spunem că „săracul” Buican a stat cu mâna mai mult pe sus, la fel ca elevii disciplinaţi care vor să răspundă în faţa profesorului.

• Record absolut în materie: de aproape 19 ani, Poliţia Vâlcea se chinuie să găsească un băiat care a dispărut de la domiciliu şi nici... până astăzi nu se ştie nimic ce s-a întâmplat cu persoana respectivă. La data de 26 noiembrie 1995, Florin Ghiţă a dispărut de pe raza municipiului Drăgăşani, în timp ce se afla cu oile în transhumanţă. Florin Ghiţă s-a născut în data de 5 mai 1978, în comuna Perişani, ceea ce înseamnă că, dacă mai trăieşte, are vârsta de 36 ani.

• Marţi, în faţa sediului Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc un protest timid organizat de vreo 20 de foşti angajaţi de la Oltchim. În caz că nu vor primi plăţile compensatorii şi alte drepturi, care sunt restante de peste trei luni, foştii angajaţi de la Oltchim au ameninţat că vor face mitinguri şi acţiuni de protest în centrul Râmnicului şi la sediul societăţii pe perioadă nedeterminată.

  • Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a aplicat amenzi de 30.000 de lei și interdicție 3 ani pentru fiecare dintre membrii Consiliului de Administrație SSIF HARINVEST SA: Lungu Veronel, Antonescu Ion și Ilie Mihail. De asemenea, în această speță, Consiliul ASF a dispus și sesizarea altor autorități și instituții în drept (PICCJ‐DIICOT, Camera Auditorilor Financiari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe