Ion Matei despre demiterea Simonei Gogârlă de la HCM Rm. Vâlcea: „I-am recomandat preşedintelui să aducă un bărbat, nu o femeie"

miercuri, 20 august 2014

Primarul interimar al Râmnicului, Ion Matei, crede că înlăturarea antrenoarei Simona Gogîrlă este o decizie care poate fi benefică echipei HCM Rm.Vâlcea. „Decizia a luat-o conducerea clubului şi mi-a comunicat acest lucru. În ceea ce priveşte decizia de a renunţa la colaborarea cu Simona Gogîrlă, nu a fost nimic premeditat, aşa cum am văzut că s-a spus. Chiar dacă nu am luat eu această hotărâre, nu înseamnă că eram mulţumit de ceea ce se întâmplă“, a explicat Ion Matei.

Edilul, care este soţul fostei mari handbaliste Edit Matei, spune că duce lupte grele în Consiliul Local al oraşului Râmnicu Vâlcea pentru a putea finanţa echipa: „Sunt şi eu foarte supărat! Nu este posibil să te bată Craiova pe oriunde de prinde, pe aceleaşi greşeli! Este o indisciplină totală la echipă, schimbările se fac ca la hochei! Am văzut că toată lumea face ce vrea. Numai eu ştiu cât trebuie să mă justific în Consiliul Local pentru fondurile alocate acestei echipe. Am avut mare încredere în Simona Gogîrlă, dar este într-o pasă proastă! Am făcut eforturi deosebite să aducem jucătoare, să consolidăm lotul, dar nu s-a văzut nicio schimbare. După investiţiile făcute, ne aşteptam la altceva“.

„Nu pot să stau cu mâinile în sân când văd ce se întâmplă“

Ion Matei a oferit explicaţii care vădesc o opinie nu tocmai favorabilă despre femei în general: „Acum trebuia să producem un şoc la echipă. Nu pot să stau cu mâinile în sân când văd ce se întâmplă! Trebuia să aşteptăm să înceapă meciurile oficiale, să treacă două-trei etape şi să ne gândim că trebuie schimbat antrenorul? Eu doar i-am recomandat preşedintelui, dacă vrea să ţină cont de părerea mea, să aducă un bărbat şi nu o femeie, e nevoie de cineva cu autoritate“.

Primarul din Rm.Vâlcea a explicat şi izbucnirea nervoasă la adresa antrenoarei cu portarii, Ildiko Barbu, după ce portarul Mihaela Băbeanu a venit din proprie iniţiativă la bancă, fiind suprinsă de un contraatac: „E adevărat că am atras atenţia antrenorului cu portarii, în timpul meciului, că portarul nostru, Mihaela Băbeanu, stătea de vorbă pe margine şi am luat un gol ruşinos. Mi-a spus Ildiko Barbu că nu ea a chemat-o la bancă şi că jucătoarea a venit singură! Păi, atunci, asta este dovadă de indisciplină! După ce că echipa din Craiova avea un avans considerabil pe tabelă, am mai luat şi acel gol prostesc!“. (Adi Georgescu – prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe