CRUCEA ROŞIE – FILIALA VÂLCEA MULŢUMEŞTE VÂLCENILOR PENTRU SOLIDARITATE

joi, 14 august 2014

 

După dezastrul provocat de căderea masivelor precipitaţii din luna iulie peste localităţile judeţului nostru, CRUCEA ROŞIE prin Filiala Vâlcea a întreprins numeroase acţiuni de întrajutorare, de sprijin a familiilor celor afectaţi de inundaţii.

Astfel, după o campanie de 8 zile de colectare de fonduri, produse alimentare, îmbrăcăminte, jucării şi încălţăminte voluntarii filialei au trecut la distribuirea produselor colectate.

„După încheierea Campaniei "Apa trece, OAMENII rămân. Fii OM, ajută. Donează = Salvează!", derulată în perioada 31 iulie - 7 august. Am reuşit să colectăm peste 20 mc de haine şi încălţăminte, 500 kg alimente neperisabile şi peste 4500 lei, produse care, alături de ajutoarele primite de la alte filiale şi de la sediul central al Crucii Roşii vor fi distribuite familiilor din zonele afectate de inundaţii”, declara directorul filialei – Ion Cherăscu.

Astfel, au fost distribuite următoarele produse în Comuna Vaideeni:10 tone de grâu superior de panificaţie, 40 paturi şi saltele, împreună cu setul de lenjerii si perne, 128 de saci de dormit,pachete alimentare, igienice şi de curăţenie, haine, cizme de cauciuc,în totalitate trei camioane de produse.

În Băile Olăneşti, unde apele au rupt drumuri de acces, au măturat întreaga localitate, nu mai puţin de 70 de familii au primit ajutoare constând în pachete sociale alimentare, haine şi încălţăminte.

În comuna Stoileşti, chiar ieri, un transport de 100 de pachete alimentare, însoţite de haine si încălţăminte a fost distribuit persoanelor cu probleme sociale şi persoanelor afectate de inundaţii.

„Vreau să mulţumesc pentru sprijinul acordat Societăţii Naţionale de Cruce Roşie (sediul central), Filialei Tulcea, Filialei Mehedinţi. De asemenea mulţumesc preşedintelui filialei noastre, Poştei Române – Oficiul Judeţean Vâlcea care ne-au ajutat la asigurarea transportului produselor, filiala neavând niciun mijloc de transport propriu. MULTUMESC vâlcenilor, celor care au donat, celor ce au înţeles că acei oameni nu mai au aproape nimic din munca lor de o viaţă, că nu pot trece de iarnă dacă nu îi ajutăm cu ceea ce ne prisoseşte nouă. Vom continua distribuţia donaţiilor şi ne vom mobiliza să putem interveni în cât mai multe dintre localităţile afectate de inundaţiile lunii iulie. Vreau să mulţumesc voluntarilor filialei noastre care au reuşit o mobilizare exemplară, au depus eforturi deosebite în manipularea tuturor produselor şi care au dovedit că mic sau mare poţi ajuta”, a declarat directorul filialei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe