Șpârle și șopârle, 24.07.2014

miercuri, 23 iulie 2014

• Cum era de aşteptat, sistemul de canalizare al municipiului Râmnicu Vâlcea nu a făcut faţă ploilor torenţiale care au căzut miercuri la prânz. La cele două pasaje de sub calea ferată din cartierul 1 Mai apa a ajuns la un metru înălţime şi a „încătuşat” două maşini care au rămas blocate în apă timp de aproape o oră. În rest, mare parte din străzile Râmnicului semănau izbitor cu cele... din Veneţia.

• „Ziarul de Vâlcea” face din nou lumină într-un subiect economic fierbinte din judeţ. În data de 17 iulie, publicaţia noastră a trimis la conducerea Ministerului Justiţiei o cerere de informații privind un posibil aviz negativ acordat de ministrul Robert Cazanciuc la proiectul de act normativ privind preluarea de către CET Govora a Exploatării Miniere Berbeşti-Alunu. În răspunsul venit zilele trecute, Ministerul Justiţiei spune negru pe alb că instituţia NU A FOST SESIZATĂ cu emiterea unui aviz de legalitate care să aibă ca obiect de reglementare preluarea de către CET Govora a Exploatării Miniere Berbeşti-Alunu. „Prin urmare, în evidenţa Ministerului Justiţiei nu se regăseşte nici un aviz negativ cu privire la proiectul de act normativ avut în vedere prin solicitarea formulată”, se spune în răspunsul doamnei Ana Mihăilă, responsabil cu informarea publică din Ministerul Justiţiei. Probabil că preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, şi prefectul Dumitru Cornoiu ar trebui să fie mai atenţi cu cel fel de persoane lucrează în instituţiile pe care le păstoresc, pentru că există destui incompetenţi care le „toarnă” celor doi numai minciuni sau fapte distorsionate!

• Fostul fundaș central al echipei CS Universitatea Craiova, Silviu Izvoranu, a semnat un contract valabil pe un an cu CSM Vâlcea. Înţelegerea lui Izvoranu cu gruparea din Zăvoi este valabilă pentru un sezon competiţional, contractul urmând să se prelungească automat dacă vom promova în Liga 1.

• Cancan.ro scrie: „Handbalistele Oana Manea si Cristina Varzaru au luat o pauza de la pregatire si au dat o fuga la mare. Daca anul trecut pivotul a avut probleme dupa o noapte distractie, acum, tocurile au ramas in picioare, iar distractia nu s-a mai lasat cu dureri de cap. Revenita in campionatul Romaniei, dupa ce a semnat un contreact cu CSM Bucuresti, Oana Manea (29 de ani) a dat din nou de gustul distractiei. Dupa ce anul trecut, in luna iunie, Oana a avut parte de o noapte grea. Pe atunci la Oltchim, pivotul si colega ei Patricia Vizitiu s-au distrat pana in zori intr-un club din Bucuresti, petrecere care s-a lasat cu ameteli si blitz-uri ale paparazzilor CANCAN.ro. La un an distanta de la acel moment, Oana a fost fotografiata din nou dupa o seara de distractie. De data asta, in locul Patriciei Vizitiu a fost Cristina Varzaru, cele doua colege de la CSM Bucuresti, impreuna cu o alta prietena, alegand sa merga la mare.“

• O delegaţie vâlceană, condusă de preşedintele Ion Câlea, și de directorul general de la CET Govora, Mihai Bălan, se întâlnește azi, 24 iulie, cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, pentru lămurirea situaţiei celor două exploatări miniere, de la Berbeşti şi Alunu și crearea Complexului Energetic Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe