Fotbal - CSM Vâlcea și-a reluat pregătirile

miercuri, 16 iulie 2014

Divizionara secundă CSM Vâlcea și-a reluat pregătirile ieri seară la stadionul „Municipal” din Zăvoi. În afara jucătorilor vechi, sub comanda lui Erik Lincar și Fane Nofitovici s-au prezentat și câteva noutăți, fiind vorba despre Andrei Cioară (20 ani, portar, UTA Bătrâna Doamnă), Daniel Popescu (21 ani, portar, Minerul Motru), Andrei Cotfas (19 ani, portar, Primavera Siena), Orlando Da Costa (29 ani, mijlocaş, Concordia Chiajna), Andrei Piţian (19 ani, mijlocaş, Pandurii Târgu Jiu), Enache Câju (31 ani, CSU Craiova), Cosmin Neagu (22 ani, Dunărea Galaţi) şi Vlad Munteanu II (24 ani, Corona Braşov). Ultimii trei fotbalişti au semnat deja angajamente cu CSM, ceilalți fiind veniți în probe.

De menționat că a revenit în iarbă și mijlocașul vâlcean Iosif Melcea, care a fost un simplu spectator în ultimele nouă luni din cauza unor probleme la ligamente, rezolvate cu operație. „Sunt pe ultima sută de metri cu recuperarea. Mă simt foarte bine şi pot să o iau de la capăt. Probabil că într-o lună mă voi putea antrena normal. Ambiţia mea e foarte mare. Sunt gata de luptă”, a declarat Melcea, pentru site-ul oficial al grupării din Zăvoi.
Pentru vâlceni urmează o perioadă de pregătire pe plan local, iar pe 26 vor susține un joc amical în compania echipei ACS Urban Titu. Apoi, pe 28 iulie se va pleca într-un cantonament centralizat la Brașov, unde sunt programate trei meciuri de verificare, adversare fiind Juventus București (30 iulie), Săgeata Năvodari (5 august) şi FC Voluntari (8 august). La revenirea din stagiul de pregătire, CSM Vâlcea va susține o „dublă” amicală împotriva colegei de serie, FC Olt Slatina, datele disputării urmând să se stabilească în perioada următoare.

Lincar se gândește tot la Liga I

Antrenorul formației CSM Vâlcea, Erik Lincar, nu a renunțat la gândul că echipa sa poate evolua în Liga I, mizând pe un răspuns pozitiv la noua „reclamație” făcută la Comisia de Disciplină cu privire la dreptul de promovare al CS Universitatea Craiova. „Păcat că nu știm pentru ce să ne pregătim, dar după cum vedeți am început antrenamentele cu gândul la Liga I. Am demarat ca să fim pregătiți în cazul în care vom fi lăsați să jucăm la Liga I. Au venit și câțiva jucători mai tineri, vor mai veni și alții cărora nu vreau să le spun numele acum, dar eu zic că în momentul în care vom începe campionatul o să fim într-o formulă bună. A venit și Ciprian Tănasă, pe care eu îl consider un jucător de valoare, care a avut neșansa să fie accidentat pe perioada returului. Am vorbit cu președintele nostru și am decis că merită să-i mai acordăm o șansă, și depinde de el cum se va reacomoda la efort și cum va face această pregătire. Mulți jucători de valoare, care vor veni la noi, vor fi plătiți în funcție de meciurile jucate, așa vor fi mulțumite ambele părți. Atât clubul, că nu va trebui să achite un salariu foarte mare, cât și jucătorii, care trebuie să-și dorească să joace și să câștige. Dacă vom fi primiți în Liga I, în locul Craiovei, am putea să mergem într-un cantonament de patru-cinci zile, la Curtea de Argeș, care este foarte aproape și are condiții foarte bune”, a declarat Lincar, pentru TVR. (gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe