Judeţul Vâlcea se apropie de un dezastru economic!

luni, 14 iulie 2014

 

Judeţul Vâlcea se apropie, încet dar sigur, de un dezastru economic. Au fost promise atât de multe lucruri şi s-au făcut atât de puţine. Peste tot auzim numai despre încercări, discuţii, analizarea posibilităţilor, într-un cuvânt iluzii. Oltchimul, abandonul proiectului Pârtiei de schi de la Voineasa, bâlbâiala construcţiei Autostrăzii Piteşti-Sibiu, avizul negativ dat de Ministerul Justiţiei la proiectul de hotărâre de înfiinţare a Complexului Energetic Vâlcea şi ultima lovitură, sistarea livrărilor de cărbune către CET Govora de către Complexul Energetic Oltenia sunt factori care indică dezastrul economic spre care ne îndreptăm.

Începând cu această săptămână, 1300 de angajaţi ai Minierei Berbeşti- Alunu intră în şomaj tehnic, în timp ce încă 400 de persoane, care depind de desfăşurarea activităţii, vor trăi cu nesiguranţa zilei de mâine.

Guvernul Ponta este mult prea preocupat cu introducerea doctoratului la fără frecvenţă şi a altor pomeni electorale, marcând în palmares noi taxe şi impozite, tăierea banilor pentru investiții publice, noi eşecuri în domeniul fondurilor europene şi privatizări amânate la nesfârşit. Suntem pe marginea prăpastiei, pentru că avem un premier prea mândru să înţeleagă că, sub conducerea sa, economia se poate prăbuşi. Din păcate, Victor Ponta nu mai are, de foarte mult timp, urechi pentru adevăr.

Săptămâna trecută am citit in presa locală despre faptul că Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a obţinut, din partea Guvernului, promisiunea de reeşalonare a datoriilor pe care le are CET pentru cărbunele livrat în perioada 2013-2014, fapt dezminţit ulterior de Directorul Diviziei Energetice a Complexului Energetic Oltenia, Aurel Medințu.

Aşadar, în final, mă adresez dumneavoastră, domnule Preşedinte Ion Cîlea, rugându-vă, să nu mai îmbrăcaţi în cuvinte preţioase eşecul dovedit al politrucilor aflaţi la guvernare. Din păcate, din 2012 şi până-n prezent, judeţul Vâlcea are parte doar de gargară electorală, menită să ascundă nenorocirile ce vor urma.

 

 

Preşedinte PDL Vâlcea

Romulus Bulacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Judeţul Vâlcea se apropie de un dezastru economic!”

  1. Perfect adevărat!
    Nu știu de unde aceasta emulatie la un PDL ist , dar trebuie sa-i dau dreptate. Orașul se stinge încet încet si noi toți ne preocupam de antena 3 si manipularea PSD ista.
    Ne meritam soarta din nefericire.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe