Șpârle și șopârle, 30.06.2014

duminică, 29 iunie 2014

 

• De acum nu mai este nici un dubiu că „unsurosul” personaj Valentin Adrian Iliescu (VAI) este traseistul politic numărul 1 al României, după ce a trecut prin mai toate partidele şi funcţiile publice din ţară. Patron al televiziunii Etalon (încă!) şi fost membru al PDL Vâlcea, VAI a fost numit recent de premierul Ponta în funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul, după ce s-a înscris, bineînţeles, în prealabil în PSD. Ipochimenul a mai deţinut această funcţie în guvernele Boc şi MRU, însă nu se sfieşte deloc să acapareze şi acum acelaşi fotoliu călduţ. În perioada cât a „hibernat” în PDL Vâlcea, Valentin Adrian Iliescu a fost factorul principal de tensiuni, astfel că este de uşor de intuit de ce a fost „exmatriculat” la organizaţia din Lungeşti. A încercat apoi să se înscrie în PSD Vâlcea, dar cuplul Cîlea-Persu i-a trântit imediat uşa în nas. Ulterior, VAI s-a întors la Bucureşti, unde a deschis o televiziune, numai că afacerea a dat chix şi astfel a ajuns în ograda PSD Central, unde premierul Ponta i-a dat din nou un os de ros.

• Tranzacţii comerciale dubioase a realizat anul trecut deputatul afacerist Romeo Rădulescu. Pe lângă alte „măgării”, parlamentarul PDL a încasat anul trecut suma totală de 34.000 euro din vânzarea unei maşini Mercedes şi a unui apartament în Râmnicu Vâlcea (către un misterios cumpărător cu numele de Szilard Barabasz). Poate ar fi bine ca ANI să intre urgent pe fir!

• Deputatul Marian Ion Cristinel, preşedintele PP-DD Vâlcea, deţine recordul trist al celor mai scurte... interpelări şi întrebări din istoria Parlamentului României. Demn de subliniat este însă ultima interpelare care are doar... 29 de cuvinte. Şi elevilor din clasa a II-a le-ar fi ruşine cu o astfel de „compunere” marca Marian Ion Cristinel. Chiar dacă dă cu „mucii-n fasole” în cel mai original mod cu putinţă, redăm integral textul ultimei interpelări a deputatului PP-DD: „În staţiunea Olăneşti izvoarele unde se tratează persoane cu diverse afecţiuni sunt concesionate de o firmă particulară. De ce nu se pot încasa aceşti bani de statul român?” Subiectul ar fi interesant dacă deputatul ar merge mai în profunzime. Punct. Recomandăm totuşi vâlcenilor să fie mai atenţi atunci când vor pune ştampila de vot la alegerile parlamentare din 2016....

• „Ziarul de Vâlcea“ investighează modul în care se încearcă sifonarea unui milion de euro – BANI PUBLICI – în buzunarele unor șmecheri cu ștaif! În afacere sunt implicate mai multe firme (Drim... SRL, Carols...I...., Chim....), dar și nume grele din zona administrației publice locale și a mediului de afaceri local. În curând vom face publice dezvăluiri incendiare! Țineți aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe