SC APAVIL SA a curăţat căminele şi gurile de scurgere din municipiu

duminică, 29 iunie 2014

 

 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost remediate 3 avarii la reţeaua de apă: str. Straubing nr. 102, Morilor nr. 83 şi Poenari nr. 56C.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 1,5 mc de beton şi 5 tone de asfalt – Ostroveni, Republicii, Buda, Filipin.

S-a continuat acţiunea de verificare şi igienizare a staţiilor de pompare Prundului, Cojocarilor, Apusului şi Râureni.

În perioada imediat următoare va fi făcută verificarea hidranţilor montaţi în vederea schimbării piuliţelor stem, pe străzile N. Grigorescu, Republicii, H. Coandă şi la Lic. Ferdinand.

Au continuat lucrările pe str. N. Titulescu, de la blocul 86 către Dovali, fiind executată reţeaua de 110 mm.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere pe str. Calea lui Traian, Luceafărului, B-dul Tineretului, M. Eminescu, N. Iorga, precum şi în zona Ostroveni şi Cămine Troianu; au fost curăţate pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; au fost montate 10 rame de canalizare compozit în armătură din plasă sudată; a fost refăcut un racord de canalizare pe str. Castanilor; a fost executat racordul de canalizare pe str. Episcop Inochenţie; au fost montate 4 guri de scurgere pe str. Antim Ivireanu; a fost asigurată asistenţa tehnică pe str. Copăcelu nr. 7B.

În cursul săptămânii viitoare va fi reabilitat prin curăţare colectorul de canalizare Dn 1.500 mm de la Grădina Zoo.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni (Baza de Agrement, bl. A54 - sc. B, A58, A59, C10, A20, A6 - sc. A, B13 - sc. B, B15, A12, A13 - sc. C, D, E, S2 - sc. A şi B, A9, A25, C6 - sc. B, C5 - sc. A şi B, A16 - sc. A, B şi C, A1), Colonia Nuci (barăcile nr. 2 şi 8, nr. 87), Nord (bl. A4, S7 şi N9), Centru (bl. L şi D), Zăvoi (Restaurant OK), Libertăţii – str. Horia nr. 1-3, Petrişor – str. Zorilor, Stolniceni, Kaufland, fosta Grădină de Vară a Cinema Modern şi Casa de Modă Lis, precum şi pe străzile Calea lui Traian (fostul supermarket Interex, bl. Filipin şi D4), Alex. Sahia nr. 31, Castanilor, Râureni, Petrache Poenaru.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 69 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 14 documentaţii tehnice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe