Taximetrist bătut de un tânăr în Râmnicu Vâlcea

duminică, 22 iunie 2014

 

Un taximetrist din Râmnicu Vâlcea a fost bătut crunt de un tânăr care l-a pus să-l ducă într-o localitate limitrofă, iar pentru că nu a avut bani să-l plătească l-a luat la bătaie pe șofer. Cursa costa 100 de lei, ceea ce i s-a părut prea mult clientului.

Un tânăr de 24 de ani l-a bătut până l-a lăsat inconștient pe un taximetrist din Râmnicu Vâlcea care i-a cerut 100 de lei pe o cursă despre care clientul susținea că este mai ieftină. Deși incidentul s-a petrecut în cursă cu o săptămână, polițiștii vâlceni au reuşit să-l identifice pe agresor abia vineri.

„Taximetristul s-a deplasat în Ostroveni pentru a duce nişte bunuri, un pachet comandat de două persoane de sex masculin. Când a cerut plata cursei şi a bunurilor, unul dintre bărbaţi i-a smuls cheia din contact şi i-a aruncat-o. Taximetristul a fost lovit apoi cu pumnul în zona feţei. Norocul acestuia a fost că a apucat să apeleze prin staţie un alt coleg şi să-l informeze că are probleme. Când a fost găsit, taximetristul era în stare de inconştienţă, lângă maşină", a declarat comisarul Gabriel Popa, inspector- şef adjunct în cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, potrivit Adevărul.

Agresorul, un tânăr de 24 de ani, recidivist, a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. (ziuanews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe