Șpârle și șopârle, 23.06.2014

duminică, 22 iunie 2014

• Disponibilizații de la combinatul Oltchim s-au înfățișat miercuri, 18 iunie, la Tribunalul Vâlcea cu ocazia unui nou ternen în procesul intentat de foștii angajați împotriva conducerii societății. Nemulțumiți că nu și-au primit nici până acum salariile compensatorii promise, oamenii s-au luat la ceartă atât cu avocații care îi reprezintă în acest caz dar și cu administratorul judiciar Gheorghe Piperea. Acesta le-a spus că nu le poate garanta plata salariilor, nici că privatizarea va avea loc în acest an.

• După cinci ani de „mister” am aflat în sfârşit ce s-a întâmplat cu salba ca bănuţi de aur primită de preşedintele Băsescu de la Bercea Mondial, din partea Regelui Cioabă, la festivalul ţiganilor de la Costeşti, judeţul Vâlcea, din anul 2009! Într-un comunicat al preşedintelui României se precizează: „Nu am păstrat acel obiect, care este, de fapt, o monedă de aur, nu salbă. Ea a fost predată statului, în conformitate cu legislaţia în vigoare, şi se află în patrimoniul Administraţiei Prezidenţiale, deci al statului român. De altfel, aşa cum cere legea, acel obiect a fost declarat, la vreme respectivă, în lista bunurilor primite cu titlu gratuit cu prilejul unor acţiuni de protocol în anul 2009, tabelul care este disponibil de atunci pe pagina de internet a Administraţiei Prezidenţiale”.

• În atenţia DNA şi ANI: primarul comunei Ioneşti, Constantin Neagoie, şi-a ridicat în numai câteva luni o pensiune de lux cu restaurant în localitate cu firmele de construcţii care au realizat diverse lucrări taman... în Ioneşti. Adică societăţile în cauză au primit de la bugetul local mai multe miliarde de lei, iar, drept mulţumire, acestea i-au ridicat „baronului” de Ioneşti o impunătoare pensiune unde să tragă chefuri şi chiolhanuri cu amicii de vânătoare. Imobilul a fost înregistrat pe firma Comchim SRL, care acum aparţine „de jure” soţiei lui Constantin Neagoie.

• Deputatul de carton al PDL Romeo Rădulescu îşi trăieşte ultimele zile în straie de politician. Ajuns parlamentar „pe uşa din dos”, Rădulescu se pregăteşte să-şi dea obştescul sfârşit ca membru al PDL Vâlcea, după ce şi-a demonstrat „competenţa” doi ani ca primar al Râmnicului. De câteva zile, „manelistul” Romeo a creat mari disensiuni în rândul partidului, agăţându-se cu dinţii de scaunul de preşedinte al PDL Râmnicu Vâlcea. Nu are nici un drept moral să ocupe această funcţie atâta timp cât a obţinut la alegerile europarlamentare de la Râmnicu Vâlcea doar 10%, cu mult sub procentul realizat de unele... organizaţii rurale ale partidului şi sub procentul obţinut de PDL în judeţ. Este o adevărată ruşine! Acest Rădulescu a ajuns să dea vina pe... fostul primar Mircia Gutău pentru rezultatele proaste şi pentru certurile din PDL Vâlcea, uitând probabil că el este PRINCIPALUL VINOVAT de situaţia tensionată existentă în partid. În ceasul al 13-lea, acest individ numit Romeo Rădulescu ar face bine să lase pe cineva mai bun la conducerea organizaţiei municipale pentru că nimeni din PDL Vâlcea (cu excepţia a 4-5 „căţeluşi” de încredere) nu mai suportă aroganţele parlamentarului de tinichea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe