SENSE Colectia capsula „Colour Festival”

joi, 19 iunie 2014

 

În această vară, SENSE iți propune o armonie inefabilă, subtilă și extrem de feminină care pune în evidență personalitatea. O armonie de coral, beige, ivoire și piersică japoneză reflectă eleganța interioară, iar tricotul, bumbacul, mătasea, dantela fină și inul, lejer ca fulgul, sunt ideale pentru vara toridă.

Andreea Tincu a conceput pentru tine mai multe colectii care te țin în pas cu moda fără a sacrifica eleganța și caracterul individual, acea „eternitate” a femeii, scăldată în emoție și tandrețe.

Combinația Beige-Alb este garanția perfectă a eleganței naturale într-o sofisticată asociere a cărei subtilitate se citește în detaliul fiecărui nou produs SENSE. Această combinație, punctată de piersica japoneză, semnează eleganța noului sezon. Se potrivește deopotrivă blondelor și femeilor cu păr șaten cărora le subliniază naturalețea cotidiană. Brunetelor le sporește senzualitatea când este asociat cu rujul pe măsură.

Ținutele SENSE sunt ușoare, dar extrem de sofisticate, lăsând acea libertate a mișcării, acel lux natural. Este un secret de croi. Ținutele SENSE sunt croite altfel, într-un mod inimitabil.

O atenție deosebită merită tricoturile SENSE, ajurate și fine ca o dantelă, o noutate de sezon, sau degradeul amurg. Luxul sta în detalii, dar mai ales în atingerea produsului.

La SENSE se poartă formele care flatează silueta, formele care, asemenea petalelor, ascund „corola de minuni” a fiecărei femei și îi scot în evidență rafinata prezență. Nu este oare MODA, modul prin care ne dezvăluim eleganța interioară?

La SENSE găsești în acest sezon lungimi ideale pentru o apariție perfectă, culori inspirate din Natură și țesături cu detalii prețioase, fine ca atingerea florilor.

Te așteptăm în magazinele SENSE pentru a proba noua colecție care te pune în lumină sau pe www.fashionsense.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe