Fundaşul-golgheter Mihai Deaconescu regretă că nu şi-a trecut numele de mai multe ori pe lista marcatorilor

vineri, 13 iunie 2014

 

După ce s-a afirmat la juniori pe postul de atacant, experimentatul fotbalist născut la Vâlcea, Mihai Deaconescu, a devenit unul dintre stâlpii defensivei gândite de Erik Linkar. Chiar dacă evoluează doar sporadic în lina mediană a alb-albaştrilor, Deaconescu a izbutit totuşi să se impună în topul golgheterilor grupării din Zăvoi.

Apetitul ofensiv al jucătorului în vârstă de 27 de ani a ieşit în prim-plan şi în ultimul sezon. Deaconescu a scuturat plasele porţilor adverse de nu mai puţin de şase ori, dar promite că în următoarea ediţie îşi va trece de şi mai multe ori numele pe lista marcatorilor. “Îmi doream şi puteam să marchez mai multe goluri” spune că părere de rău apărătorul echipei vâlcene.

Plânge după ratarea promovării

Deşi a rămas plăcut impresionat de evoluţiile alb-albaştrilor de pe parcursul campionatului recent încheiat, Mihai Deaconescu regretă, în schimb, că trupa din Zăvoi nu a reuşit să obţină biletele pentru promovarea pe prima scenă fotbalistică românească. “Ţinând cont că nu am promovat în Liga I nu poate fi un sezon bun pentru noi, chiar dacă echipa a jucat foarte bine. Totuşi mai sperăm în şansele noastre de a evolua în prima divizie” dezvăluie pe un ton optimist fundaşul CSM-ului. .

Vâlcenii îşi pun toate speraneţele în Comisia de Discplină de la FRF

Formaţia pregătită de tânărul tehnician Erik Lincar s-a clasat doar pe ultima treaptă a podiumului seriei a II-a, însă portarul Florin Matache şi ceilalţi coechipieri ai săi visează în continuare cu ochii deschişi la derby-urile din prima divizie, cu Steaua şi Petrolul. “Nu ştiu ce se va întâmpla, dar noi sperăm ca săptămâna viitoare clubul să primească un răspuns favorabil şi să putem evolua în Liga I” şi-a pus dorinţa Mihai Deaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe