Flacăra Horezu, gata de barajul pentru Liga a III-a, cu doljenii de la Filiaşi: „Suntem pregătiţi pentru acest meci”

vineri, 13 iunie 2014

 

După ce şi-a adjudecat cu mari emoţii titlul de campioană a Ligii a IV-a Vâlcea, micuţa formaţie din Horezu aşteaptă cu mult optimism bătălia decisivă pentru promovarea pe cea de-a treia scenă fotbalistică românească, cu doljenii de la CSO Filiaşi. „Vom da totul pe teren pentru a obţine promovarea. Noi suntem pregătiţi pentru această partidă şi ne dorim să demonstrăm că merităm să evoluăm în Liga a III-a” decretează atacantul Costin Roncea.

Entuziasmaţi de victoria dramatică obţinută la sfârşitul săptămânii trecute, în finala cu Posada Perişani, elevii lui Vasile Ilinca recunosc, în schimb, că au trăit pe muchie de cuţit această partidă. „Am jucat împotriva unei formaţii foarte experimentate, dar forţa grupului nostru, care joacă în aceeaşi formulă de aproape patru ani, s-a dovedit decisivă” a sunat analiza tânărului portar al grupării vâlcene, Alexandru Coitoru.

Visează la Liga a III-a

Toate gândurile jucătorilor de la Flacăra sunt îndreptate deja înspre marea confruntare cu câştigatoarea Diviziei D din judeţul Dolj, iar Răzvan Milosteanu şi ceilalţi coechipieri ai săi promit să facă o figură frumoasă şi în această dispută găzduită în 21 iunie, de Municipalul din Turnu Severin. „Întregul oraş este alături de noi şi suntem foarte motivaţi pentru a nu-i dezamăgi nici pe cei din Horezu, dar nici pe cei din judeţ, care speră la promovare. Acum suntem o echipă destul de experimentată, cu fotbalişti care au evoluat şi în eşaloanele superioare” e încrezător apărătorul buturilor trupei din Horezu, Alexandru Croitoru.

Ilinca a programat azi o şedinţă tactică

Prezent sâmbătă la ultimul meci din campionat al adversarilor din Filiaşi, antrenorul principal al alb-albaștrilor, Vasile Ilinca, a programat astăzi o sedinţă tactică cu jucătorii Horezului. „Tehnicianul nostru a fost să vizualizeze jocul din ultima etapă a celor de la Filiaşi, iar astăzi vom primi la şedinţa tactică toate informaţiile despre aceştia” a mai dezvăluit goalkeeperul în vârstă de numai 23 de ani, Alexandru Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe