CSM Rm.Valcea se vede cea mai indreptatita la promovarea in Liga 1 din seria a II-a a esalonului secund!

marți, 10 iunie 2014

Dan Lucian Munteanu, presedintele CSM Ramnicu Valcea, spune ca, pe langa CS U Craiova, nici ASA Tg Mures nu are drept de promovare in Liga 1, iar in ambele cazuri asteapta decizia comisiilor de specialitate. Cel putin in cazul echipei din Banie promovarea este departe de a fi posibila, astfel ca o decizie a Comisiei de Disciplina este asteptata in aceasta saptamana.

Am inteles tot pan a acum, dar maine va trebui sa aflam un raspuns din partea Comisiei de Disciplina, un rapsuns pe care il asteptam cu mult optimism. In mod normal, CS U nu va avea drept de promovare!

Cazul de la Tg. Mures nu-l stapanesc doarte bine, dar juristii de la FRF analizeaza si asteptam si din aceasta parte un raspuns favorabil noua.

Echipa noastra a dus lipsa de mediatizare, dar asta nu ne opreste sa nu luptam pana la capat. Am plecat din Liga a IV-a si acum suntem intr-o situatie care ne poate duce chiar in Liga 1. Sper ca membrii Comisiei de Disciplina sa nu fie influientati de presiunea media care apasa si pe umerii lor.

Noi ne consideram prima echipa care are dreptul de promovare, urmand ca cel de-al doilea loc sa fie disputat de CS U, ASA si Metalul Resita. (sptfm.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe