Golgheterul Janina Luca, aproape de a-şi prelungi contractul cu HCM Râmnicu Vâlcea

luni, 9 iunie 2014

 

Aflată la final de contract cu gruparea din Zăvoi, golgheterul Janina Luca continuă negocierile cu şefii Vâlcii şi speră ca în scurt timp să ajungă la un nou acord cu aceştia. Asaltată cu oferte la sfârşitul campionatului, interul dreapta al HCM-ului a refuzat toate propunerile pentru a evolua şi în următorul an competiţional tot la Vâlcea.

 

După ce a încântat în acest sezon şi a marcat nu mai puţin de 188 de goluri pentru noua trupă din Zăvoi, Janina Luca este foarte aproape de a-şi prelungi în această vară angajamentul cu HCM Râmnicu Vâlcea. “Discuţiile cu conducerea clubului decurg normal şi sunt şanse foarte mari să continui la Vâlcea. M-am simţit foarte bine aici şi, dacă am trecut cu bine de primul sezon cu o echipă nou formată, cred că va fi din ce în ce mai bine în viitor” spune pe un ton optimist interul dreapta al grupării pregătite de Simona Gogîrlă.

 

Janina Luca a spus nu mai multor oferte

 

Chiar dacă a fost contactată de mai multe formaţii importante din Liga Naţională, experimentata handbalistă a Vâlcei a declinat de fiecare dată cu fermitate ofertele sosite pe adresa sa. “Nu dau nume, dar m-au sunat de la mai multe grupări pentru a-mi propune o colaborare. Tuturor le-am spus acelaşi lucru, că Vâlcea are prioritate pentru mine” explică jucătoarea în vârstă de 27 de ani.

 

Elevele Simonei Gogîrlă răsuflă uşurate

 

Roxana Cherăscu şi celelalte coechipiere ale sale au tremurat serios în lupta pentru evitarea retrogradării până în ultimele etape, însă Janina Luca răsuflă uşurată şi priveşte cu multă încredere ediţia viitoare a campionatului. “Sunt mulţumită de acest sezon, deşi au fost sincer şi meciuri în care se putea mai mult, însă aşteptări foarte îndrăzneţe nu am avut. Ştiam de la începutul pregătirii că va fi un an greu, având în vedere lotul tânăr cu care am pornit la drum. S-a terminat cu bine şi nu pot să fiu decât mulţumiţă” îşi încheie discursul, cu zâmbetul pe buze, aceeaşi Janina Luca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe