Șpârle și șopârle, 05.06.2014

miercuri, 4 iunie 2014

• O aberaţie economică întâlnită la societatea Parc Ind SA, controlată de Consiliul Judeţean Vâlcea şi primăriile Bălceşti şi Drăgăşani: directorul Marin Nicoli a ridicat un salariu anual de peste 600 milioane de lei vechi, în condiţiile în care firma... nu a avut activitate şi nici nu a avut încasări. Deocamdată, cele două parcuri industriale (din Drăgăşani şi Bălceşti) sunt doar pe hârtie şi, de aceea, nu ştim din ce bani este plătit „nababul” Nicoli, pentru că este total ilegal şi abuziv să fie plătit un om care taie frunze la câini într-o societate comercială din bugetul Consiliului Judeţean!

• De râsul curcilor ce se întâmplă la Primăria Ioneşti! În urma ploilor abundente din ultimele săptămâni, primarul semi-penal Constantin Neagoie a decis să ceară acordul Consiliului Local Ioneşti pentru achiziţia din banii publici a două pompe pentru desecări. Zis şi făcut.... Propunerea a trecut la vot, pompele s-au achiziţionat, însă ele au fost folosite exclusiv pentru a scoate apa de pe sutele de hectare de teren... deţinute în proprietate de „latifundiarul” Constantin Neagoie.

• Un ziar local de tradiţie din Vâlcea este pe cale să fie executat silit de Regia Autonomă „Monetăria Statului”. Nu ştim încă detalii despre acest caz, dar, în luna aprilie, Tribunalul Militar Bucureşti a decis definitiv să dea dreptate „Monetăriei Statului” şi să dea undă verde procedurii de executare silită a firmei editoare a ziarului respectiv.

• Duminică, 8 iunie, mii de credincioşi din Vâlcea sunt aşteptaţi la Catedrala Arhiepiscopală din Râmnic la ceremonia de întronizare a noului arhiepiscop Varsanufie Prahoveanul. Este sigur că la festivitate va participa însuşi Patriarhul Daniel, acesta fiind un fel de „naş” al lui Varsanufie încă de vremea când lucrau în tandem la conducerea Arhiepiscopiei Bucureştiului.

• Corpul de Control al Guvernului a publicat recent mai multe rapoarte privind concluziile verificărilor la construcţia unor pârtii de schi din ţară. Chiar dacă echipa Corpului de Control al Guvernului a „luat la bani mărunţi” şi pârtia de schi de la Voineasa, nu a fost publicat încă un raport privind această lucrare. Din rapoartele publicate, reiese că firmele Acomin şi Quasar (deţinute de inegalabilul Dan Faur - constructorul de la Voineasa) au numeroase „bube” la lucrările de la alte pârtii de schi din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Șpârle și șopârle, 05.06.2014”

  1. "Nababul” Nicoli, asa cum il numiti voi a muncit pentru infiintarea celor doua parcuri in judetul Valcea. Daca nu era el nu primeam bani pentru studiu de fezabilitate si pentru avizele necesare infiintarii parcurilor. Ar trebui sa va para rau ca a renuntat, pentru ca fara el la conducerea parcurilor nu stiu daca vor avea si rezultatele asteptate. Interesati-va sa vedeti ce lucruri extraordinare a realizat "Nababul” Nicoli la parcul industrial de la Craiova.

  2. Veti regreta ca nu a ramas sa conduca cele doua infrastructuri.
    Cu dumnealui la conducere reusita era sigura.
    Speram sa ajute cu titlu onorific si sa obtinem si la valcea rezultate macar pe jumatate din cea ce a realizat la Craiova
    Felicitari domnului Nicoli pentru cea ce a realizat pana in prezent la Valcea

  3. Avand in vedere ca societatea s-a infiintat si inregistrat la ORC la sfarsitul lunii aprile nu are cum nici teoretic si nici faptic sa primeasca 600 milioane. Cititi cu atentie. Datele sunt preluate din bugetul anului 2014. Nu ponegriti si acuzati fara un temei clar. Aveti informatii denaturate.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe