Minciunile, nepăsarea şi ignoranţa lui Victor Ponta şi a PSD-iştilor distrug judeţul Vâlcea

miercuri, 4 iunie 2014

 

„În primăvara lui 2012, atunci când împreună cu cei de la PSD am intrat la guvernare, mi-am pus mari speranţe în Victor Ponta. Părea un om echilibrat şi raţional, însă, din păcate foarte repede a demonstrat că este unul dintre cei mari mari mincinoşi, un manipulator josnic şi un ignorant desăvârşit. Am fost unul dintre primii liberali care a atras atenţia, constant, chiar şi atunci când încă eram la guvernare, că Victor Ponta nu urmăreşte altceva decât interesul personal, că minte cu o nonşalanţă nemaivăzută şi nu guvernează conform programului asumat, de comun acord de PNL şi PSD, în faţa cetăţenilor. Exemplele sunt multiple, cazul judeţului Vâlcea în privinţa minciunilor şi nepăsării lui Victor Ponta faţă de angajamentele şi promisiunile asumate fiind poate unul dintre cele mai sugestive.

Acum, la doi ani de când Victor Ponta a ajuns premierul României, judeţul Vâlcea se situează pe ultimele locuri în funcţie de nivelul de trai al cetăţenilor, situaţia Oltchim nu este încă clarificată, la pârtia de schi de la Obârşia Lotrului nu au fost achitate lucrările şi situaţia este incertă, proiectul şi construcţia autostrăzii Sibiu-Piteşti sunt improbabile, fondurile pe Ordonanţa 28 (Programul Naţional de Dezvoltare Rurală) destinate alimentărilor cu apă, canalizărilor şi modernizării drumurilor sunt insuficiente şi repartizate pe criterii politice, iar perspectivele nu sunt încurajatoare.

Chiar dacă nu mai e nevoie de nicio demonstraţie, vă voi oferi un exemplu de minciună a acestui individ care, vremelnic, a ajuns premierul României: finanţarea lucrărilor de la pârtia de schi de la Obârşia Lotrului. În acest caz, în nenumărate rânduri, mai ales în discuţiile neoficiale, premierul Victor Ponta a spus că va rezolva necesarul de finanţare, din fondul de rezervă, dacă va fi nevoie. Ultima astfel de minciună pe care o repetă constant, ca o placă stricată, a fost la sfârşitul lunii februarie, atunci când domnul dr. ing. Ion Cîlea ne anunţa că a vorbit cu premierul Victor Ponta şi cu vicepremierul Liviu Dragnea şi vor rezolva această situaţie pe parcursul lunii aprilie. Suntem la începutul lunii iunie şi nu s-a făcut nimic. De aceea solicit public explicaţii, pentru că la întrebările şi interpelările parlamentarilor nu mai binevoiesc să mai răspundă ca să nu fie prinşi cu minciuna.”

 

Preşedinte PNL Vâlcea,

Deputat Cristian Buican

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe