Cristina Ene a câștigat titlul de cea mai talentată elevă din Vâlcea

marți, 3 iunie 2014

10277545_659891834082906_346170863297283971_nConsiliul Județean al Elevilor Vâlcea și Fundația Județeană pentru Tineret au organizat a- IV-a ediție a fazei județene a proiectului județean "Elevii au talent", sâmbătă 31 mai 2014, la Sala Consiliului Județean, de la ora 12:00.

Concursul a avut drept scop atragerea tinerilor catre evenimente recreative, petrecerea în mod placut și util a timpului liber, descoperirea unor elevi talentați în orice domeniu.

Proiectul a fost adresat elevilor din tot județul Vâlcea, la startul evenimetului fiind înscrisi 31 de concurenți și trupe din toate liceele.

În urma momentelor de interpretare muzicală, dans și teatru , după susținerea probelor extrem de disputate, competitorii au primit din partea organizatorilor cupe, diplome și premii în bani. Trofeul concursului a fost câstigat de Cristina Ene, elevă a CN Mircea cel Bătrân, după ce a încântat publicul cu o interpretare de excepție a piesei “Je suis malade”.

Clasament final

1. Cristina Ene – CN Mircea cel Batran

2. Murăruș Patrick și Țuțuianu Bianca

3. Ansamblul Folcloric al liceului Gib Mihăescu din Drăgășani

 

Mentiuni:

1. Scurtu Sebastian și Bercea Izabela – Liceul Economic

2. Adina Iliescu

3. Neferu Robert

 

Premiul special al juriului:

1.Ileana Dumitrescu – Gib Mihăescu

Premiul de originalitate :

1.Gârloiu Cristina

Evenimentul a fost unul interactiv, pe parcursul desfășurarii lui atmosfera fiind întreținută de către prezentatori și public. În momentele în care juriul trebuia să delibereze, s-au desfășurat mai multe momente artistice și comice.

Consiliul Judetean al Elevilor Vâlcea și Fundația Județeană pentru Tineret Vâlcea, cu sprijinul Inspectoratului Județean Școlar Vâlcea și al Consiliului Județean au organizat acest eveniment.

Impresia finală a fost una deosebită, cei mai talentați dintre elevi reușind de cele mai multe ori să ridice publicul în picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe