SĂ NU NE MINȚIȚI, DOMNULE PREȘEDINTE! Ion Cîlea: „Oltchim va fi preluat săptămâna viitoare de o companie din China!“

luni, 2 iunie 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a anunţat vineri în cadrul şedinţei ordinare, că în cursul săptămânii viitoare, Oltchim va fi preluat de către o companie din China.

'Trebuie să menţionez că sunt şanse mari ca săptămâna viitoare să se încheie aşteptarea de la Oltchim. Ieri, domnul ministru Niţă, întrebat de premierul Victor Ponta care este situaţia de la combinatul vâlcean, ministrul a dat asigurări că în cursul săptămânii viitoare, o companie din China va semna pentru preluarea pachetului de la Oltchim şi mai ales păstrarea celor 2.400 de angajaţi. Eu cred că asta va fi cea mai bună veste pentru vâlceni', a menţionat Ion Cîlea.

Oltchim, cel mai mare agent economic din Vâlcea, se află în insolvenţă din ianuarie 2013, lucrează la 25% din capacitate şi se încearcă privatizarea de mai mulţi ani.

Ultimul termen de privatizare anunţat este 6 iunie. (Agerpres)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “SĂ NU NE MINȚIȚI, DOMNULE PREȘEDINTE! Ion Cîlea: „Oltchim va fi preluat săptămâna viitoare de o companie din China!“”

  1. booon!! dar sa nu fie minciuni ca ne-am cam obisnuit cu declaratiile lu ponta. foarte rau ca nu avem baron local unde are PSD asa ceva merge treaba cine il baga in seama pe calea? un batran ce nu are nici un fel de influenta

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe