Handbal feminin: Simona Gogârlă - "Vâlcea are tradiție în handbal, reușitele HCM-ului spun totul"

vineri, 30 mai 2014

Simona Gogârlă, antrenoarea echipei de handbal feminin HCM Rm. Vâlcea, a declarat vineri pentru AGERPRES că este mulțumită de efortul depus de fete pe ultima sută de metri și că tânara formație, "deși la începutul campionatului i se dădeau mici șanse pentru a rămâne în prima ligă, a reușit să răstoarne toate pronosticurile".

"Sunt fericită și mulțumită de rezultate, de când am preluat echipa din noiembrie am reușit să le ambiționez și să le responsabilizez, câștigând meciuri decisive și astfel am rămas în prima ligă fără să ajungem la baraj. Vâlcea are tradiție de handbal, prin faptul că HCM Râmnicu Vâlcea, abia formată, fără mari șanse la începutul campionatului, a reușit să răstoarne toate pronosticurile spune totul, adică aici se joacă handbal indiferent dacă te numești sau nu Oltchim. Pe ultima sută de metri, HCM s-a dăruit și ne-a făcut pe noi, publicul vâlcean să fim fericiți. O să facem câteva modificări în această vară, vom avea și achiziții de noi jucătoare și după aceste achiziții vom vorbi despre obiectivele pentru noul sezon competițional", a precizat Gogârlă.

HC Municipal nu a avut un campionat fericit, dar s-a mobilizat cum nu se putea mai bine în turneul decisiv. După doua succese cu CSM Ploiești, elevele Simonei Gogârlă au trecut la scor și de Neptun Constanta, 26-17, și se mențin în Liga Națională, fără sa mai participe la ultimul turneu de baraj.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe