Vâlcenii pot să sesizeze FAPTE DE CORUPȚIE la telefon 0800.806.806

joi, 29 mai 2014

 

Direcţia Generală Anticorupţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne sărbătoreşte, la data de 30 MAI,9 ani de la înfiinţarea sa ca structură de poliţie judiciară specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.

Anul 2005, momentul în care Direcţia Generală Anticorupţie s-a constituit ca unitate de elită este datorat voinţei autorităţilor româneşti şi sprijinului oferit de Uniunea Europeană, prin acordarea de asistenţă specializată din partea Marii Britanii şi a Spaniei.

În cei 9 ani de activitate în lupta împotriva corupţiei, Direcţia Generală Anticorupţie s-a dezvoltat permanent atât pe palierul activităţilor de prevenire cât şi a celor de combatere a faptelor  de corupţie, consolidându-şi rolul la nivel instituţional.

Ca principal canal de comunicare cu publicul, linia TelVerde Anticorupţie 0800.806.806 pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie, putând fi apelată din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României.

Prin toate acţiunile sale, Direcţia Generală Anticorupţie promovează legalitatea, integritatea, onestitatea şi profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cel al M.A.I. Fiindcă toate acestea nu ar fi posibile fără sprijinul partenerilor noştri, dorim să mulţumim tuturor instituţiilor de aplicare a legii, societăţii civile şi cetăţenilor.

Aplicând aceste principii în activitatea pe care o desfăşoară, Direcţia Generală Anticorupţie doreşte să promoveze standarde etice şi profesionale înalte, care să transpună în practică motto-ul acestei structuri de elită a M.A.I. - „Integritate pentru credibilitate"

Încurajăm colegii din structurile M.A.I. care contribuie şi susţin demersurile instituţionale în lupta împotriva corupţiei şi considerăm că doar printr-o atitudine corectă se poate construi o imagine demnă de rolul şi importanţa Ministerului Afacerilor Interne.

La nivel local, Direcţia Generală Anticorupţie este reprezentată prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Vîlcea, al cărui sediu principal se află în mun. Rm. Vîlcea str.Calea lui Traian, nr. 95, telefon/fax 0250/703260, e-mail valcea.dga@mai.gov.ro.

În cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Vîlcea funcţionează un birou de audienţe, situat la etajul IV al clădirii, unde ofiţerii desemnaţi participă la programul de audienţe, în fiecare zi de miercuri între orele 1200 -1500.

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE VÎLCEA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe