Vâlceni, reţinuţi pentru trafic de droguri

miercuri, 28 mai 2014

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Vâlcea împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au reușit stoparea activității infracționale de trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc derulată de inculpaţii A.D.H.R., D. I. D.,   M.C.  şi  A. L. N.. pe raza municipiilor Râmnciu Vâlcea şi Bucureşti.

Din investigații a reieșit că inculpatul A.D.H.R a introdus fără drept în România aproximativ un kilogram de cannabis pe care l-a achiziţionat din Grecia. Pentru distribuirea drogurilor au fost folosiţi inculpaţii D. I. D.,   M.C.  şi  A. L. N., segmentul de piaţă cărora le erau adresate fiind amplasat în special pe raza judeţului Vâlcea.
Organizarea concomitentă a două acţiuni de prindere în flagrant, în data de 22 mai, a determinat identificarea persoanelor menţionate în comiterea infracţiunilor reţinute în sarcina lor. În contextul arătat, existând condiţiile prevăzute de lege, instanţa a dispus în data de 23 mai admiterea cererii de arestare a celor patru inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea face parte din campania declanșată de procurorii DIICOT pentru combaterea traficului de droguri care a început să capete o tot mai mare amploare pe raza judeţului Vâlcea. (gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe