Șpârle și șopârle, 29.05.2014

miercuri, 28 mai 2014

 

• Avem noi sesizări pe adresa Poliţiei şi Biroului Electoral Judeţean Vâlcea despre unele suspiciuni de fraudă înregistrate în secţiile de votare la scrutinul din 25 mai 2014. La secţia de votare amenajată în cadrul Căminului Cultural din comuna Tomşani, primarul Dumitru Pearcu, împreună cu unii activişti PSD, au transportat mai mulţi oameni cu mai multe maşini. Fenomenul s-a amplificat duminică, după ora 19, când secţia de votare respectivă a avut o prezenţă la vot record, de peste 600 de persoane numai dintr-un sat.

• Absolut penibil şi jenant scorul obţinut de Partidul Alternativa Socialistă (PAS), condus de „patronul” Constantin Rotaru, la alegerile pentru Parlamentul European. În toată ţara, comunistul Rotaru nu a reuşit să adune decât 9.800 de voturi, fapt ce a plasat PAS-ul pe un dezonorant loc 21 din 23 de partide sau candidaţi independenţi înscrişi în cursa pentru Parlamentul European. Cu procentul de 0,17% obţinut, Partidul Alternativa Socialistă a fost întrecut de aproape toţi candidaţii independenţi - persoane fizice. Ruşinicăăăăăăă!

• Primarul din Fârtățești, Nicolae Voicescu, obligă locuitorii din mai multe sate ale comunei să plătească serviciile de salubritate, de ridicare a gunoiului menajer. Problema este că oamenii nu beneficiază de aceste servicii! În zonele respective nu a trecut niciodată o mașină de salubritate, iar localnicii nu au nici măcar pubele.

• În luna trecută şi la începutul acestei luni am publicat două articole în care arătam neregulile din Primăria Mateeşti, abuzurile primarului Valerian Alexie, modul defectuos în care administrează localitatea precum şi ale plângeri ale locuitorilor. Miercuri, 28 mai, ne-

a vizitat la redacţie domnişoara Andreea Loredana Gherghina, locuitor al comunei Mateeşti, ce reclamă că a fost hărţuită sexual de primar, angajată de acesta la ,,negru“ în primărie pe parcursul mai multor luni anul trecut. Mai mult decât atât, tânăra de 24 de ani a fost şantajată permanent cu locul de muncă pentru a accepta... să se mărite cu Cătălin Mesteacăn, un apropiat al primarului, care este administrator în Primăria Mateești. Toate culisele acestui scandal sexual le veți putea citi în numărul următor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe