SENSE – Colecție primavară-vară

miercuri, 28 mai 2014

 

Brandul Sense ne propune o noua colectie primavara-vara semnata de designerul Andreea Tincu. Colectia este structurata pe mai multe teme inspirate din tendintele internationale ale sezonului.

Tinutele elegante, cu detalii precis trasate, emana feminitate, indiferent daca vorbim despre rochii, bluze, fuste sau pantaloni, jachete sau trench-uri. Paleta coloristica este vasta: galben, menta , corai, roz cerise, albastru marine, iar contrastele si accentele grafice au un puternic impact vizual.

Tesaturile folosite in colectie sunt diversificate: voaluri, bumbac, dantela cu broderie anglais, viscoza, matase. Asa cum ne-a obisnuit deja, brandul acorda o importanta deosebita calitatii materialelor, care sunt atent selectionate pentru a asigura un maxim de confort la purtare.

Colectia include si o gama generoasa de produse tricotate, realizate in fabrica proprie:   jachete, bluze, rochii cu structuri inovative sau in combinatii cu dantela de bumbac.

SC CAREMIL SRL

CAREMIL, producator si exportator de confectii textile din tesaturi si tricoturi, si-a inceput activitatea in anul 1997,cu o echipa de 40 de angajati,in prezent devenind o organizatie cu pesonalitate si identitate foarte bine conturate, cu un numar de 370 de angajati, avand un real succes pe piata externa, concretizat in contracte importante cu nume mari precum:

  • Anglia: Marks & Spencer, Next, Principles, Tesco, Evans, Debenhams, Phase Eight
  • Italia: Benetton, Max Mara, Luisa Spagnoli
  • Franta: Barbara Bui, Un Jour d`Ailleurs

Tehnologia de ultima generatie achizitionata si priceperea salariatilor din cele 9 linii de productie care functioneaza in cadrul firmei asigura o capacitate de productie lunara de aproximativ 80.000 de produse.

Produsele proprii sunt realizate sub marca "SENSE" si sunt comercializate atat in reteaua de magazine proprii cat si prin magazinul virtual www.fashionsense.ro

Designul colectiilor Sense este inspirat din imbracamintea traditionala office, dar reinterpretata in piese moderne, cu teme sezoniere, folosind tesaturi si accesorii de cea mai buna calitate, in ton cu tendintele modei, achizitionate de la furnizori din Spania, Italia, Franta. Designerul Andreea Tincu semneaza colectiile Sense care, in fiecare sezon, sunt actualizate saptamanal cu modele noi. Fiecare colectie Sense aduce pe piata romaneasca noutatile date de tendintele internationale, reinterpretate creativ de catre designer.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe