Presa din Craiova atacă fotbalul vâlcean: „CSM Râmnicu Vâlcea - suspiciuni de evaziune fiscală“?

miercuri, 21 mai 2014

CSM Râmnicu Vâlcea este bănuit că ar fi făcut evaziune fiscală de câteva milioane de euro. Pentru probatoriu, Administraţia Fiscală a cerut toate documentele clubului din 2009 până în prezent.

Emoţii mari pentru gruparea vâlceană. Fiscul a intrat în posesia unor documente din care ar reieşi, conform surselor Micapi, faptul că echipa CSM Râmnicu Vâlcea nu ar fi respectat întocmai criteriile financiare în perioada 2009-2014. Actele au fost ridicate atât de la sediul clubului cât şi de la Federaţia Română de Fotbal, în cea mai mare linişte. "Actele clubului din Vâlcea au fost ridicate de la sediul FRF. Se pare că ar fi nişte probleme cu transferurilor unor jucători", au declarat pentru micapi.ro surse din cadrul FRF. Prejudiciul adus statului ar fi de câteva milioane de euro. Se pare că nimeni din cadrul clubului vâlcean nu vrea să recunoască oficial acest lucru, acţiunea Fiscului fiind desfăşurată în mare taină. (micapi.ro)

Craiovenii mint de îngheață apele!

Referitor la această (ne)știre, patronul clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Dan Nițu, ne-a declarat: „Este o mincinună, o dezinformare grosolană! Nu este nimic adevărat. Clubul CSM Râmnicu Vâlcea nu are nici o problemă financiară. Noi am fost cei care am cerut un control amănunțit de la Finanțe în momentul în care am preluat clubul. Din informațiile mele, în urma verificărilor nu au fost constatate nereguli.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe