Crimă sângeroasă la Făureşti: Aproape că a decapitat-o pe o bătrână de 79 de ani!

duminică, 18 mai 2014

Baba Floarea şi baba Maria, ambele de 79 de ani, vecine şi prietene de-o viaţă, au fost fost împreună la un parastas în comuna Făureşti. Au mâncat şi băut pe săturate, iar pe la amiază s-au întors în satul lor, Găineşti. Ca să nu stea singură într-o zi de sâmbătă, baba Floarea i-a cerut prietenei sale să mai stea pe la ea la un pahar de vin.

După aproape trei ore de taifas stropit din belşug cu vin, bătrânele s-au luat la haraţă. Floarea Traistă a vrut să o strângă de gât pe prietena sa. Maria Niţulescu n-a stat pe gânduri, a pus mîna pe o bucată de lemn şi i-a dat în cap apoi a găsit un vătrai lângă sobă şi a lovit-o în zona gâtului până aproape că a decapitat-o. Speriată de ceea ce a făcut a ieşit în drum şi i-a cerut primului trecător pe care l-a întânlit să o ducă la poliţie pentru că spunea ea “l-a omorât pe bărbatul care a atacat-o”

“Striga că l-a omorât în casa babei Floarea pe un bărbat care s-a năpustit asupra ei să o strângă de gât. Era beată moartă, vorbea aiurea, nu mai ştia ceea ce face şi spune”, a declarat tânărul care a ajuns primul la faţa locului. Acesta a mai spus că a sunat imediat la salvare în speranţa că victima poate fi salvată.: ”Mi s-a părut că mai respiră.. Dar medicii când a ajuns ambulanţa nu mai trăia, murise”

Tot satul ştia că bătrânele după ce au rămas văduve au devenit bune prietene şi de pahar. “De la băutură s-au luat la ceartă, se certau mereu, femei singure fără bărbaţi care nu aveau ce face. Se întânleau şi beau până nu mai ştiau de ele”, a declarat o vecină a victimei.

Maria Niţulescu de 79 de ani este cercetată pentru omor, infracţiune pentru care riscă 25 de ani de închisoare însă din cauza vârstei înaintate este posbil să execute doar un sfert din pedeapsă.

Nicoleta Ene - www.evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe