Presedintele CSM Rm. Valcea, Lucian Munteanu, contesta dreptul contracandidatelor de a promova in Liga 1!

sâmbătă, 17 mai 2014

CSM Rm. Valcea a obtinut o noua victorie in play-off-ul seriei a doua din liga secunda (1-0, in Zăvoim cu Gloria Bistrița), succes ce duce echipa valceana pe locul al treilea, cu sanse la promovare. Presedintele formatiei, Lucian Munteanu sustine insa ca echipa lui este singura care are drept de promovare din aceasta serie. Acesta anunta ca a contestat deja la FRF dreptul celor de la CSU Craiova de a promova, dar ca se vor adresa si la TAS.

Victoria e importanta, pentru ca dupa acest joc suntem pe locul al treilea. Eric Linkar stia o parte din jucatori, dar jocul a dat roade si iata ca am reusit sa obtinem 10 punte in ultimele 4 meciuri.

Vom afla si ce se intampla cu CSU Craiova. Nu asteptam nimic. Oricum noi vom contesta dreptul de promovare a echipei oltene. Saptamana viitoare vom demara actiunea la TAS. Suntem cumva cei patiti de acest articol 54. Anul trecut am avut un dosar foarte bine pus la punct pentru licentiere, insa ni s-a spus ca nu avem drept de promovare pentru ca nu avem trei ani de afiliere. Ar fi culmea, ca in acest an, una dintre contracandidate sa beneficieze de alte conditii. Regulile trebuie sa fie foarte clare, nu se pot schimba in timpul competitiei. Daca se vrea scoaterea acestui articol, sa se faca din vara pentru sezonul urmator. Avem un memoriu depus si la Federatie, insa s-a amanat luarea in calcul pentru urmatoare sedinta, dar in paralel mergem si la TAS.

Am fost mai tacuti in ultimul timp pentru ca locul pe care eram nu ne dadea motivatia necesara. Dar acum cand suntem pe locul 3 merita sa facem acest pas.

Noi cand am preluat echipa aveam datorii foarte mari, dar am reusit sa le platim in mare parte. Asa ca ar fi o promovare o rasplata a eforturilor noastre.

Se tot vorbeste ca la Craiova sunt investitori puternici care merita laudele noastre. Dar odata plecati la drum ei cunosteau regulile si stiu ca nu aveau drept de promovare. Dar si noi cand am plecat a drum la liga a 4-a am cheltuit niste bani ca sa ajungem unde suntem. Ei trebuie sa-si asume regulile si statutele federatiei. Nu este in regula sa spui ca trebuie sa stai 3 ani ca sa promovezi.

CSM Rm. Valcea este singura echipa care are drept de promovare. Pana si la Tg. Mures sunt probleme. Noi avem aviz favorabil din partea Comisiei de Licentiere. La Tg. Mures sunt probeleme pe schimbarea de denumire, CSU Craiova este cu art. 54.”, a spus presedintele celor de la CSM Rm. Valcea in emisiunea “Fotbal la matineu”. (sptfm.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe