Printul Adrian Cristea a ajuns cersetor! Falit si parasit si de echipe, si de iubite, Cristea a ajuns sa ceara bani de la... femei!

vineri, 16 mai 2014

Ramas fara echipa de mai bine de jumatate de an, Adrian Cristea si-a cheltuit toate economiile si a ramas falit. Dupa ce a imprumutat 1500 de euro de la Bianca, "Printul" i-a cerut bani bani si mamei fiicei sale, Denisa Nechifor.

Escapada la Paris cu Bianca Dragusanu l-a costat mult pe Adrian Cristea. Scandalul in care a fost implicat dupa aceea l-a facut sa rateze la mustata un transfer profitabil la o echipa din Emiratele Arabe. Tras pe bara si de Steaua, "Printul" nu a mai piciorul pe un teren de fotbal de mai bine de sase luni.

In tot acest timp, el a cheltuit toate economiile avute, motiv pentru care a fost nevoit sa se imprumute. Prima la care a apelat a fost Bianca Dragusanu, careia i-a cerut 3000 de euro: "Nu am avut atunci decat 1500 de euro, pe care i-am si dat. I-am spus ca ii mai dau dupa o saptamana daca mai are nevoie. Bineinteles ca nu am mai vazut nici un leu inapoi. Sa imi fie invatatura de mine", declara Bianca in urma cu doar cateva saptamani.

Denisa si Adrian Cristea au impreuna o fetita, pe micuta Rania

Denisa si Adrian Cristea au impreuna o fetita, pe micuta Rania

Cristea a facut datorii peste totRoscata nu a fost, insa, singura pagubita. Surse din anturajul fostului fotbalist ne-au marturisit ca el ar fi imprumutat bani si de la mama fiicei sale, Denisa Nechifor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe