Decolteul ei a innebunit barbatii! Adi de la Valcea a intrat in razboi cu Stelian Ogica pentru o blonda celebra!

vineri, 16 mai 2014

Roxana Dobritoiu

Un nou cuplu din showbiz l-a iritat la culme pe unul dintre cei mai celebri manelisti din Romania, care a izbucnit cand a aflat cu cine a putut sa se cupleze nepoata lui!

Intrata in lumina reflectoarelor de foarte putin timp, Roxana Dobritoiu, nepoata manelistului Adi de la Valcea s-a facut mai intai remarcata datorita asemanarii incredibile cu solista internationala Beyonce. La scurt timp, ea a demonstrat ca mosteneste talentul unchiului si a inceput sa inregistreze mai multe piese, pana cand una a beneficiat si de un videoclip.

Considerata singura virgina din showbiz, dupa marturiile facute chiar de catre tatal ei, Roxana a reusit sa atraga atentia multor barbati odata intrata in lumina reflectoarelor. Cine s-ar fi gandit insa ca printre ei se afla si Stelian Ogica?!

Roxana a petrecut 1 mai alaturi de Ogica

Roxana a petrecut 1 mai alaturi de Ogica

Unchiul si-a bagat.. coada

Cei doi formeaza de putin timp un cuplu, si nu se feresc sa apara in public. Asa s-a intamplat si de 1 Mai, cand blonda a petrecut alaturi de Ogica, nu oricum, ci intr-o tinuta super sexi, cu un decolteu ravasitor.

Desi cei doi par sa-si fi asumat relatia, exista insa o persoana care nu pare sa fie de acord cu ea.

“Adi este suparat foc pe Roxana pentru ca s-a cuplat cu Ogica. A vorbit cu ea sa se desparta, pentru ca aceasta relatie nu o sa-i faca bine, insa nu s-a intamplat nimic pana acum. O sa fie razboi intre cei doi daca nu pun punct!”
, a declarat un apropiat al cuplului.

Pana acum, Adi de la Valcea nu s-a implicat in cariera Roxanei, insa in viata ei amoroasa pare sa se implice mai mult, pesemne ca fratele lui l-a “imputernicit” sa-I poarte de grija cat el sta in Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe