PDL acuză PSD că se folosește de problema Oltchim în campania electorală

miercuri, 14 mai 2014

Președintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că problema Oltchim ar trebui să fie una de politică internă și nu externă, el susținând că "eșecul economic al combinatului fiind exclusiv vina actualului guvern și nu al Comisiei Europene".

"Suntem surprinși să observăm că PSD încă mai folosește ca temă de campanie subiectul Oltchim. Considerăm că este un act de sfidare la adresa vâlcenilor, care și-au pus speranța în USL pentru un trai mai bun", a spus liderul democrat-liberal județean.

Acesta s-a referit explicit la viziunea candidatului PSD la europarlamentare, Adina Dobrete, despre rezolvarea situației de la Oltchim.

"Soluția, una de tip balcanic, și cităm: 'Viitorul combinatului depinde de majoritatea din PE. Având la București un guvern de stânga și la Bruxelles o Comisie Europeană de stânga facem un tandem de succes pentru România'. De parcă alocarea de fonduri și respectiv sprijinul din partea Uniunii Europene s-ar face pe criterii politice, ca în mecanismele obișnuite ale PSD, atât la nivel național, cât și la nivel local", a precizat Romulus Bulacu.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe