Șpârle și șopârle, 08.05.2014

joi, 8 mai 2014

 

• După cum s-a mai consemnat, în data de 2 iunie urmează să se judece contestaţia în anulare depusă de fostul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu, la Curtea de Apel Bucureşti. În Dosarul nr. 335/2/2014 înregistrat de avocaţii lui Frâncu în data de 7 aprilie 2014, s-a depus o cerere de contestaţie în anulare, care este judecată de instanţa Curţii de Apel Bucureşti, completul de judecată S2C6A. Potrivit noii proceduri, contestaţia în anulare este o cale extraordinară de atac, unde Emilian Frâncu încearcă să anuleze decizia de condamnare la 4 ani cu executare. Se vehiculează prin presa locală că, dacă Emilian Frâncu va fi eliberat de instanţa de judecată, se va putea întoarce în secunda doi pe fotoliul de primar al Râmnicului. Total greşit! Fostul edil şef al municipiului este REVOCAT din funcţie (şi nu suspendat) prin ordin de prefect, ceea ce înseamnă că Emilian Frâncu mai poate reveni în fruntea „caşcavalului” de la Primăria Râmnicului doar în urma câştigării viitoarelor alegeri locale - atunci când legea îi va permite acest lucru.

• Vicarul Emilian Lovelesteanu se laudă că merge la sigur în frățeasca luptă arhierească pentru fotoliul de arhiepiscop al Râmnicului. Asul din mânecă: a contribuit la înalțarea mai multor mânăstiri prin nordul județului. Banii n-au miros, vorba lui Vespasian, chiar dacă vin pe filiera exploatărilor de minereuri și alte bogății ale subsolului. Mitropolitul Irineu e hotarat să-i strice jocul lui Lovișteanu! Să vedem ce vor hotărî sfintțile lor, la Sinodul BOR.

• Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună. Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate. Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi: Mihail Tălpăşanu - director Direcţia Producţie, Marius Pîrvu - fost director general, Spiru Ciobescu Laurentiu Armand - director Direcţia Comercială, Marinescu Norocel Lucian - director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu, Ion Hancu Dumitru - şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo, Mihai Pavel Dumitru - şef Divizia Materiale pentru Construcţii, Marian Tapu - şef Sector Marketing DMC, Victor Avram - director general adjunct, Spiru Ciobescu Elena Felicia - şef Divizia Financiară, etc. La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

• Președintele PSD Vâlcea și al CJ Vâlcea, Ion Cîlea, dă sarcini precise în cadrul organizației sale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, conform unei înregistrări audio postate pe YouTube. În ședința din 30 aprilie, Cîlea dă detalii legate organizarea campaniei, printre care și transportul persoanelor bolnave, care nu se pot deplasa la urne. Cîlea cere date exacte depre numărul votanților care vor merge la urne pe 25 mai și avertizează că „populația e necăjită” și va fi „dezastru” pentru partid dacă nu va reuși să mobilizeze electoratul.

• „Ziarul de Vâlcea“ anunță de pe acum: îl vom susține sută la sută pe senatorul Dan Nițu pentru a prelua președinția PNL Vâlcea și a candida la președinția Consiliului Județean Vâlcea. Senatorul este singurul liberal vâlcean cu șanse la câștigarea funcției de președinte al CJ la alegerile din 2016!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Șpârle și șopârle, 08.05.2014”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe