HCM Rm. Vâlcea nu a câştigat nicio partidă în 24 de jocuri oficiale. Simona Gogârlă: "Întrebaţi şi fetele, eu nu găsesc explicaţii"

joi, 8 mai 2014
  • Rezultate în play-out, meciul 1: HCM Rm. Vâlcea - CSM Bucureşti 20-26, CSM Ploieşti - Cetate Deva 32-27, SCM Craiova - Neptun Constanţa 23-18

Play-out-ul Ligii Naţionale feminine a debutat miercuri după-amiază cu două rezultate normale, victoriile obţinute de CSM Bucureşti şi SCM Craiova, dar şi cu un final mai puţin aşteptat, un succes fără dubii înregistrat de CSM Ploieşti în partida cu CSM Cetate Deva. CSM Bucureşti este formaţia cu cele mai mari şanse să evite turneul de retrogradare din următoarele săptămâni, având în vedere că ar urma să joace două meciuri pe teren propriu în caz de nevoie. În schimb, CSM Cetate Deva şi Neptun Constanţa pot întoarce rezultatele din primele meciuri, având în vedere că vor evolua pe teren propriu în jocurile 2-3.

Criza de la Vâlcea, instaurată odată cu dispariţia Oltchuimului, continuă să fie profundă, în ciuda încercărilor din ultimele luni de a redresa corabia HCM-ului. Echipa pregătită de Simona Gogârlă nu a câştigat încă nicio partidă în acest sezon din cele 24 de meciuri disputate (22 în campionat, una în Cupa României şi una în play-out). ”M-a nemulţumit total jocul, am ratat 7 aruncări de la 7 metri, nu găsesc explicaţii, îmi este ruşine de oamenii care au venit la sală să ne susţină. Poate le întrebaţi şi pe jucătoare, poate ele au un răspuns, eu sincer, nu am, nu găsesc niciunul. De ce se întâmplă aceste ratări numai în jocurile oficiale, sincer, mă aşteptam la altceva. CSM Bucureşti era o echipă de bătut, am făcut 8 ore de vizionare, fetele ştiau ce face fiecare adversară în parte. CSM şi-a luat măsuri la Janina şi au scos-o din joc în prima parte, dar dureroase sunt aruncările de la 7 metri şi apărarea, unde s-a lăsat mult de dorit”, a spus Simona Gogârlă.

Altfel, după meciul HCM Rm. Vâlcea - CSM Bucureşti, Patricia Vizitiu, interul dreapta din echipa lui Mette Klit, a rememorat clipele de vis petrecute în tricoul Oltchimului: ”Cu un ochi râd, cu unul plâng. Aici mi-am trăit copilăria şi am avut cele mai mari performanţe, îmi dau lacrimile că am venit în Sala Traian. Nu îmi vine să cred că nu mai este cea a fost, la Vâlcea mi-am amintit tot ce am trăit, şi momentele bune dar şi cele rele. Noi, echipa din 2009-2010, am făcut cea mai mare performanţă, finala Ligii Campionilor şi cu o echipă aproape în totalitate românească. Şi anul trecut, Oltchim a avut ghinion, a avut o echipă foarte bună, dar ăsta e sportul, trebuie să ai un pic şi noroc. Aş reveni la Vâlcea doar dacă s-ar reînfiinţa Oltchim. HCM este în creştere, cu o antrenoare foarte bună, am jucat cu Simona. Însă, Oltchim este unic şi nu va mai fi vreodată, din păcate, o echipă asemănătoare”.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe