Șpârle și șopârle, 05.05.2014

duminică, 4 mai 2014

• Primarul Mirea din Budești le-a dezvăluit recent unor ziariști că în urmă cu doi ani deputatul PSD de Argeș, Cătălin Ștefănescu, a venit cu un bilețel scris de un președinte de organizație județeană de la Vâlcea, cu funcție mare în administrația publică județeană. În bilețelul respectiv, primarul era rugat să susțină la o licitație firma deputatului argeșean.

• Omul de afaceri înrudit cu deputatul Cristian Buican, ultraîmbuibat din banii publici ai localităților vâlcene, a pus de-acum ochii și pe societatea de distribuție a apei SC Apavil SA. Afaceristul se întâlnește conspirativ cu directorul economic al societății și cu mai mulți membri ai Consiliului de Administrație. Suntem curioși, ce licitație va câștiga ruda lui Buican!

• PSD Vâlcea a început să arunce bani „fără număr“ pe materialele de propagandă electorală pentru alegerile europarlamentare. Miliarde de lei sunt cheltuite de pesediștii vâlceni pentru afișe, bannere și alte materiale electorale. În acest timp, președintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, se plânge că nu are nici o lețcaie alocată pentru acest scrutin electoral. Realitatea îl contrazice flagrant pe președintele Consiliului Județean Vâlcea. Suntem siguri sută la sută că Ion Cîlea nu s-a folosit de funcția sa pentru a atrage bani negri în această confruntare electorală. Și, totuși, de unde sunt banii pentru materialele de campanie?

• Vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea, liberalul Bogdan Pistol, este foarte cătrănit pentru că trebuie să scoată din buzunar 5000 lei noi, să cumpere bannere necesare în campania pentru alegerile europarlamentare. Pistol spune că el va plăti din salariul de bugetar și nu va fi sponsorizat de nici o firmă.

• Administratorul SC Oltchim SA, Bogdan Stănescu, a intrat în vizorul băieților cu ochi albaștri. Stănescu este genul de individ „mutul tace și le face“. Băieții de la Pitești cercetează...

• Boromir Prod estimează trecerea pe profit în acest an, de aproape 5 milioane lei. Anul trecut, Boromir a raportat venituri de 91 milioane lei, cu 22% mai mici decât în 2012, şi pierderi nete de 4,7 milioane lei.

• Primarul din Mihăești își pierde, pe zi ce trece, sprijinul oamenilor de afaceri din localitate. Aceștia sunt nemulțumiți de stilul arogant adoptat în ultima perioadă de primarul Bărzăgeanu, care uită că bugetul local este alimentat de taxele și impozitele plătite de firmele care-și desfășoară activitatea pe raza localității Mihăești!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe