Deputatul Constantin Radulescu: NOI PSD-ul SPUNEM DE CE AM FACUT SI CE VOM FACE !

vineri, 2 mai 2014

Presedintele Executiv al PSD Valcea Deputatul Constantin Radulescu,

 spune ca spre deosebire de celelalte partide,

NOI PSD- UL  SPUNEM DE CE AM FACUT SI CE VOM FACE !

 

“  Urmaresc si eu cu interes declaratiile si iesirile la rampa ale celor care vor sa trimita in Europa membrii de partid care sa-si ia legitimatie de europarlamentar, insa, pana la momentul actual, nu aud decat vorbe sau efectiv injurii asa cum face fostul nostru partener,  Crin Antonescu, atunci cand vorbeste despre Victor Ponta. Nu voi analiza si nici nu voi insista in ceea ce  priveste sporavaiala   domnului Antonescu… Crin, pentru ca sunt convins ca oamenii s-au prins ca una vorbeste si alta fumeaza.

         In anul 2013 productia industriala si productia agricola in Romania a crescut iar unii specialisti au constatat chiar cresteri record fata de alte tari ale Uniunii Europene aflate in criza ca si noi. Prin masurile luate de Guvernul Ponta, am stimulat cresterea economica in 2013 si datele statistice spun ca Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana.

         Sunt doar cateva sublinieri despre ce am facut, insa, in aceeasi masura pot sa va spun ca pachetul Ponta pentru stimularea economiei pentru anul 2014-2015 cuprinde si masuri precum reducerea impozitelor si taxelor si foarte important, in 2014 cota unica ramane activa.

         Prin masurile pe care le vom lua in 2014-2015, vom sustine economia romaneasca si vom reduce birocratia fiscala pentru companii.

         Tot pentru aceeasi perioada, ne propunem si vom reduce CAS-ul, scutim de impozit profitul reinvestit  si vom continua proiectul de succes al reducerii TVA-ului la paine  si cu alte alimente de baza.

         Si pentru ca tot suntem criticati ca vorbim despre USL, in final va spun ca ceea ce ne propunem face parte suta la suta din programul USL pe care ni l-am insusit si il continuam, intrucat, asa au vrut romanii.” – declaratie Preşedinte executiv PSD Vâlcea, deputat Constantin Radulescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe