Bărbat imobilizat la pat, mort după un incendiu

vineri, 2 mai 2014
Un bărbat imobilizat la pat din Râmnicu Vâlcea a murit, vineri dimineață, într-un incendiu produs în apartamentul său. În urma incendiului, pompierii i-au evacuat pe toți cei 30 de locatari ai blocului, zece persoane primind îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică.

Incendiul s-a produs vineri dimineață într-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea, conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Focul a izbuncit de la o țigară uitată aprinsă și a cuprins dormitorul apartamentului, arzând mocnit până când geamul camerei s-a spart și vecinii au observat fumul, sunând la 112.

Pompierii au stins flăcările și i-au evacut preventiv pe locatarii imobilului. După stingerea incendiului, un bărbat în vârstă de 69 de ani, bolnav cronic și imobilizat la pat a fost găsit mort în dormitorul locuinței.

Zece persoane au suferit atacuri de panică și au primit ajutor medical la fața locului de la Serviciul de Ambulanță SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe