Şpârle şi şopârle, 24.04.2014

miercuri, 23 aprilie 2014

 

• Așa cum am promis revenim cu dezvăluiri referitoare la ciobanul mascat din Vaideeni. Prea burtosul și faimosul domn H. îi sapă groapa la greu asociatului său, cel care i-a întins o mână de ajutor în perioada în care a avut nevoie de 30.000 de euro. Mai ții minte, domnule nerecunoscător? În numărul următor vom scrie cu subiect și predicat despre afacerea falimentară „Lăpticul“! Țineți aproape pentru că nici nu știți ce pierdeți... vorba lui D.D.  de la OTV!

• La mijlocul lunii mai sunt anunţate să aibă loc alegerile pentru şefia Arhiepiscopiei Râmnicului, după cele 40 de zile „de post” impuse după moartea lui IPS Gherasim. Deja a început lupta în Arhiepiscopia Râmnicului, însă sforile vor fi trase cu adevărat la Sfântul Sinod al BOR şi... la Banca Naţională a României. Mai multe voci autorizate spun că un cuvânt greu de spus în alegerea viitorului şef al Arhiepiscopiei Râmnicului îl va avea guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, datorită influenţei pe care o are la conducerea centrală a Bisericii şi a relaţiilor strânse cu masoneria. De altfel, Isărescu a fost un bun prieten cu IPS Gherasim Cristea şi a fost prezent la catafalcul fostului arhiepiscop, alături de deputatul Aurel Vlădoiu. Revenind însă la „lupta electorală” de la Râmnicu Vâlcea, mai adăugăm că, deja, se dau pronosticuri, însă portretul robot al viitorul arhiepiscop este departe de a fi conturat. Totuşi, prin eparhie circulă zvonul că cele mai mari şanse le are tânărul episcop ambiţios al Severinului şi Strehaiei, PS Nicodim, dar nu sunt excluse şi variante din alte episcopii din ţară. Un lucru este cert: potrivit statutului BOR, viitorul şef al Arhiepiscopiei Râmnicului va proveni exclusiv din „corpul” episcopilor şi cum în judeţul Vâlcea nu sunt episcopi sadea (Emilian Lovişteanu este la rangul inferior de episcop vicar), este de aşteptat ca arhiepiscopul să fie o faţă bisericească din afara judeţului Vâlcea.

• Fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, ex-directorul Hidroserv Vâlcea, Ştefan Prală, şi alţi câţiva politicieni au poposit împreună într-o noapte din urmă cu vreo două săptămâni la un restaurant din zona 1 Mai din Râmnic în care avea loc un... concurs de karaoke. Nu ştim dacă oamenii în cauză şi-au exersat cu această ocazie corzile vocale, dar ştim sigur ce „dedicaţie” i-a dat Mircia Gutău judecătorului de la Curtea de Apel Craiova care va pronunţa vineri, 25 aprilie, sentinţa în dosarul locurilor de joacă.

• Opinia publică a aflat de la primarul interimar Ion Gigi Matei că în maxim două luni se va cunoaşte viitorul operator al serviciului de salubrizare din Râmnicu Vâlcea, în urma încheierii procedurilor de licitaţie. Foştii primari ai Râmnicului, Romeo Rădulescu şi Emilian Frâncu, au tras nepermis de mult de timp şi au tărăgănat abuziv procedurile de licitaţie, oraşul funcţionând ILEGAL de peste trei ani cu un operator de salubrizare. În aceste condiţii, s-a ajuns ca societatea Urban să strângă gunoiul opt ani (faţă de cinci cât era prevăzut în contract) şi să „uite” să plătească redevenţa către Primăria Râmnicului care a ajuns la suma totală de peste 4 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Şpârle şi şopârle, 24.04.2014”

  1. Dar de directorul pensionar fost soldat de la Piete Prest care ia o pensie de 20 de milioane si un salariu din banii nostri de 40 de milioane si merge zilnic cu masina de serviciu acasa (30 km platiti din banii locuitorilor orasului) nu se ia nimeni? Nici Primaria? Nici Curtea de Conturi?

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe