Accident grav pe DN 67, în Vâlcea. O piesă de mari dimensiuni a căzut dintr-un tir, strivind un autoturism. O persoană a fost rănită

miercuri, 16 aprilie 2014
 Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că în județul Vâlcea, circulația autovehiculelor este blocată pe ambele sensuri de deplasare ale DN 67, în localitatea Milostea, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate un autoturism și un autocamion.

Din primele informații reiese că în urma producerii acestui eveniment o persoană a fost rănită. Se pare că accidentul s-a petrecut după ce o piesă de mari dimensiuni, transportată în remorca autocamionului, a căzut pe carosabil și a fost lovită de autoturismul care circula pe celălălat sens de deplasare.

La fața locului se află poliția rutieră competentă teritorial, care ia măsuri pentru limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor.

Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să aștepte în coloană, iar când traficul se va relua, să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

În cauză au fost sesizate și alte autorități responsabile, pentru a interveni conform competențelor ce le revin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe