Unii liberali au dreptate când îl acuză pe Ion Cîlea: Bătaie de joc la APM Vâlcea!

miercuri, 9 aprilie 2014

 Studiu de caz: așa-zisul director Alin Voicescu

În timpul scandalului recent dintre liberali şi pesedişti, declanşat de repartizarea unor fonduri către localităţile din Vâlcea, mai mulţi liberali l-au acuzat pe preşedintele Consiliului Judeţean că promovează oameni pe criterii politice, că angajează personal necalificat pe anumite posturi şi că dă banii unor primari care nu fac nimic concret .

,,Cap de listă ca de obicei sunt primăriile conduse de cei mai guralivi şi agresivi primari ai PSD. Lor le-a dat şi de această dată tovarăşul Cîlea bani mai mulţi ca să tacă şi să-şi facă treaba în campanile ce vin..“ le spunea vicepreşedintele liberal Bogdan Pistol unor ziarişti în faţa Prefecturii.

Un exemplu concludent în acest sens este un primar care de aproape două decenii face ce vrea în una din cele mai mari comune din Vâlcea: Fârtățești. Din şofer aproape şomer, ţărăniştii l-au făcut primar pe inginerul auto Nicolae Voicescu în 96. Omul a prosperat an de an de atunci şi a rămas pe post. Şi-a angajat rudele în primărie, le-a făcut rost de terenuri şi sedii altor rude. A trădat cauza ţărănistă, pe cea social democrată atunci când nu s-a mai putut. A purtat eşarfe roşii pe la toate sindrofiile electorale, deloc puţine. Multe din ele sponsorizate de deputatul Mazilu, deputatul Colegiului Bălceşti, şi el altădată ţărănist, apoi social democrat şi acum lider la gaşca lui Oprea, cea a progresiştilor. Din păcate numai progres nu a adus Voicescu în Fârtăţeşti! A păcalit lumea, i-a intimidat pe eventualii contacandidaţii şi a obţinut procente record la orice alegeri care au loc prin metode deja cunoscute şi despre care am scris. Dar nu despre Voicescu tatăl vrem să vă spunem azi. Subiectul este modul în care a fost promovat băiatul acestui Voicescu în funcţia de director la Agenţia de Mediu Vâlcea. Un june care bătea mingea şi mai făcea din când în când pe arbitrul a fost băgat întâi pe post de frecător de mentă pe la Consiliul Judeţean alături de alţi tineri social democraţi. Cîlea a trebuit să îl accepte pentru că avea nevoie la fiecare tur de scrutin de trâmbiţele lui Voicescu , de propaganda sa deşănţată prin care duce uneori ca pe o turmă la urne pe săracii din zona lui.

Alin Voicescu şi-a făcut rost între timp, cum fac toţi sinecuriştii tineri din politica de provincie, de diplome şi hârtii că absolvit cursuri şi cursuri.

Apoi forţat de tata Voicescu liderul PSD Ion Cîlea l-a pus pe ăla mic director. La o instituţie importană. La o instituţie care ar fi putut face verificări chiar în Fârtăţeşti şi trânti nişte amenzi primarului dictator Nicu Voicescu ( întreaga afacere am publicat-o în ianuarie 2013 şi poate fi citită pe internet https://ziaruldevalcea.ro/2013/01/23/primarul-nicolae-voicescu-conduce-13137/).

Nimic nu îl recomanda pe acest individ să ajungă director. Fără experienţă, fără realizări în domeniu la o instituţie unde lucrau destui profesionişti care ar fi meritat promovaţi şi care aveau toate motivaţiile să dea în ulcer sau în criză de nervi când, ajutat de Ion Câlea mezinul satrapului primar Voicescu avea să ajungă director.

La modul serios domnule Cîlea nu v-aţi fi îmbolnăvit de nervi atunci când eraţi în Direcţia Agricolă dacă ar fi fost promovat în locul dumneavoastră un ,,puţoi“ fără experienţă în domeniu numai pentru că tatăl său era nu ştiu ce primar de comună pe undeva? Chiar nu puteţi pune capăt acestor numiri păguboase? Nu spunem că liberalii au procedat altfel sau cei din PDL dar măcar dacă tot trebuie să aveţi şefi de la PSD înscrieţi-i în partid pe unii din instituţiile de acolo sau promovaţi membrii de partid cu experienţă. Renunţaţi să mai faceţi jocul unor mici vasali locali! O să vedeţi că sistemul nu mai merge. Punem pariu că în 25 mai veţi avea surprize serioase exact în zone pe care le credeţi sigure! Veţi alerga singur în teritoriu în această campanie. Consilierii judeţeni, directorii pe care i-aţi promovat pe criterii haotice, primarii, nu vor putea şi nici nu vor vrea să vă sprijine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments on “Unii liberali au dreptate când îl acuză pe Ion Cîlea: Bătaie de joc la APM Vâlcea!”

  1. RECENT, VOICESCU CEL MIC A CUMPARAT DE LA
    RECENT, DOMN' DIRECTOR VOICESCU A CUMPARAT DE LA FOSTUL PREFECT F. CASA PARINTEASCA A ACESTUIA IMPREUNA CU TERENUL AFERENT.

    CASA ESTE MODESTA SI DESTUL DE VECHE, DAR TERENUL E FOARTE VALOROS, FIIND SITUAT ULTRACENTRAL (exact in centrul civic al comunei Fartatesti, chiar langa primarie), DECI TERENUL A REPREZENTAT ADEVARATA MIZA INTENTIA CUMPARATORULUI FIIND DE A-SI RIDICA O VILA IMPUNATOARE IN CENTRUL LOCALITATII.

    UN "AMANUNT" : PRETUL TRANZACTIEI A FOST 2.000.000.000 (douamiliarde) LEI, SUMA PE CARE VOICESCU-DIRECTORUL A ECONOMISIT-O, PROBABIL, DIN SALARIUL SAU DE BUGETAR !

    SAU, POATE, CA L-A AJUTAT VOICESCU-PRIMARUL, TOT DIN SALARIUL SAU DE BUGETAR ...

  2. Acest mic analfabet pe numele sau Voicescu Alin Iulian, care face pe profu de gramatica cu colegii lui din institutia pe care o manageriaza cu "mare succes",va invita sa-i cititi declaratia de avere postata pe situl http://www.apm.anpm.ro din care reiese ca in anul 2013 din salariul lui de bugetar a achizitionat 3 terenuri si o casa.In timp ce micul Voicescu se plimba in Audi A6, amaratii truditori functionari publici din APM isi duc saracia de pe o zi pe alta. Rusine sa-ti fie, Voicescule!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe