PDL sau a cincea roată la căruța PSD-istă

duminică, 30 martie 2014

Comunicat de presă

În urma comunicatului de presă al PDL Vâlcea intitulat ”Politica bunului-simț sau politica bunului plac, dle. Buican?” referitor la evenimentele din cadrul ședinței de Consiliu Județean din data de 28 martie 2014, președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican face următoarele precizări:

  1. Constatăm cu amărăciune că în județul Vâlcea, Frontul Salvării Naționale (PSD + PDL) a fost refăcut, dovadă fiind nu numai trocul ascuns făcut de cele două partide politice în privința repartiției fondurilor publice, ci și transformarea filialei Vâlcea a PDL în trompeta propagandistică a domnului Ion Cîlea. Mesajele și modalitatea de exprimare din  materialul de presă al PDL ne duc cu gândul la modalitatea comunistă a deja celebrulului domn Stanciu, scribul septuagenar al prim-secretarului PCR (a se citi PSD) al județului Vâlcea, domnul Ion Cîlea, cel care astăzi conduce două forțe politice, PSD și PDL.
  2. Partidul Național Liberal – filiala Vâlcea, prin președintele Cristian Buican, este singura forță politică care, constant, în ultimii ani, a criticat modelul de management și stilul antidemocratic ale domnului Ion Cîlea, atunci când am considerat că acesta se abate de la programul și promisiunile Uniunii Social Liberale. În tot acest timp, liderii PDL tăceau mâlc, mulțumindu-se, ca și acum, cu foloasele personale pe care le aveau din vânzarea tăcerii lor.
  3. Cu regret constatăm că filiala Vâlcea a PDL dezinformează cu nerușinare în privința Oltchim și a pârtiei de schi de la Obârșia Lotrului. Cu această ocazie dorim să le aducem la cunoștiință că în privința Oltchim, tocmai șeful de partid al domnului Ion Cîlea, aliatul lor de nădejde, nu dorește rezolvarea acestei situații. La plecarea reprezentanților PNL de la Ministerul Economiei, exista o perspectivă pozitivă a privatizării Oltchim, însă acțiunile domnilor Ponta și Niță din ultima perioadă, se pare că au condus la un nou eșec. Asta ca să nu mai vorbim de cauzele, cu importante accente portocalii, ale dezastrului din anii 2009-2012 ale acestei importante societăți vâlcene. În ceea ce privește pârtia de schi de la Obârșia Lotrului, răspunsul trebuie căutat la doamna Elena Udrea și la domnul Liviu Dragnea, patronii spirituali ai organizațiilor PDL și PSD din Vâlcea, un fel de nași ai FSN-ului vâlcean actual. Deși nu au făcut nimic pentru rezolvarea situației de la pârtia de schi, înțelegem preocuparea liderilor PDL, prin faptul că majoritatea acestora dețin importante suprafețe de teren în zonă. Acest lucru demonstrează, dacă mai era nevoie, că reprezentanții PSD și PDL, în cârdășie, își urmăresc doar interesele personale, așa cum au făcut și în ultima ședință de Consiliu Județean, repartizând fondurile publice ale județului doar pe criterii politice și de cumetrii.
  4. Dorim să ne recunoaștem greșeala de a-l susține pe Ion Cîlea la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea în anul 2012, reamintind opiniei publice că la alegerile locale, candidaturile pentru funcțiile de președinte de Consiliu Județean au fost stabilite în cadrul unor negocieri, la nivel național. Pe această cale, asigurăm cetățenii județului Vâlcea că acest calvar al subdezvoltării și sărăcirii continue, patronat astăzi de Ion Cîlea și cele două anexe politice pe care le conduce, PSD și PDL, va înceta în anul 2016, după alegerile locale. (Birou Parlamentar, Cristian Buican)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe