Buican a început campania electorală! SCANDAL CA LA UȘA CORTULUI la Consiliul Județean Vâlcea!

vineri, 28 martie 2014

protest liberali3CIRC LA CONSILIUL JUDEȚEAN VÂLCEA!

În această dimineață, la Consiliul Județean Vâlcea, a fost consemnat un episod penibil și rușinos pentru întreaga clasă politică vâlceană. Țipete și înjurături ca la ușa cortului au dominat începutul de ședință. Principalele personaje ale acestei „circoteci“ au fost consilierii județeni liberali, în frunte cu deputatul Cristian Buican.

„PSD+PDL condamnă la sărăcie 60 % din cetățenii județului!“

Înarmați cu pancarte și îmbrăcați în tricouri pe care scria: „PSD+PDL condamnă la sărăcie 60 % din cetățenii județului!“, liberalii s-au dat în stambă, condamnând cu vehemență ultimele alocări bugetare pe localități efectuate de Consiliul Județean. Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a susținut că aceste repartizări nu sunt corecte și că localitățile cu primari liberali sunt văduvite de fonduri. A fost dat exemplul stațiunii Voineasa care nu a primit nici un leu, chiar dacă are arieratele cele mai însemnate. La ineditul protest au participat și ceilalți  parlamentari liberali vâlceni: Dan Nițu, Adrănel Cotescu și Traian Dobrinescu. Cel mai guraliv și acid s-a dovedit a fi tocmai mucalitul Buican, trezit de disperarea „sponsorilor“ din amorțeala caracteristică. Liberalul l-a acuzat pe vicepreședintele CJ Vâlcea, Dumitru Persu, că încasează ilegal pensie și salariu. „Oamenii știu că încasați zeci de milioane pensie și salariu în același timp?“. Reacția lui Persu: „Încasez pentru că am muncit toată viața, nu am stat la vânătoare ca tine și pe malul gârlei. Obraznicule!“

Romulus Bulacu, șantajat de PSD?

Buican a mai spus că președintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu a fost șantajat de PSD și de aceea votează repartizările bugetare nedrepte. De altfel, liberalul i-a înmânat lui Bulacu o factură din care „...reiese că firma la care este acționar Romulus Bulacu a avut relații contractuale cu o societate subordonată CJ, caz clar de incompatibilitate!“ - a afirmat Cristian Buican.

În cele din urmă, spiritele s-au încins la maximum iar vicepreședintele PNL Vâlcea, tânărul Bogdan Popescu, i-a spus verde-n față lui Dumitru Persu că este un „mutant comunist“ și că la Consiliul Județean este Muzeul Comunismului.

Consilierii județeni ai PNL au refuzat să participe la ședința de CJ și au părăsit sala, mutându-se în fața Prefecturii Vâlcea, unde l-au așteptat în zadar pe prefectul Dumitru Cornoiu.

Este evident că liberalii au demarat în forță campania electorală pentru alegerile de la CJ din 2016, iar candidatul Cristian Buican încearcă să-și maximizeze șansele cu orice mijloace, în stil machiavelic, ca un veritabil fost țărănist.

Protestul liberalilor vâlceni a fost susținut și de cunoscutul parlamentar bucureștean, Ludovic Orban.

Tiberiu Pîrnău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe