Șpârle și șopârle, 27.03.2014

miercuri, 26 martie 2014

• Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, își cere scuze vâlcenilor pentru șpaga încasată de primarul de tristă amintire, Emilian Frâncu, într-un comunicat de presă patetic: „Partidul Național Liberal – Filiala Vâlcea a luat act de decizia Curții de Apel București cu privire la condamnarea cu executare a primarului Emilian Frâncu. Urmare a acestui fapt, Emilian Frâncu a demisionat din PNL imediat dupa aflarea sentinței. Ținând cont de evenimentele petrecute în ultmii 4 ani la primăria Râmnicului și soldate cu condamnarea foștilor primari Mircia Gutău și Emilian Frâncu, Partidul Național Liberal – Filiala Vâlcea va înaspri procedura de desemnare a candidaților pentru oricare din demnitățile publice din județul Vâlcea. Susținerea candidaților se va baza în primul rând pe moralitate, seriozitate și profesionalism (bla, bla, bla! – nr). În felul acesta vom elimina riscul de a crea disconfort cetățenilor. Ne asumăm consecințele acestei situații și ne cerem scuze locuitorilor Râmnicului pentru circumstanța nefavorabilă de la Primăria municipiului.“

• Consilierul judeţean PNL Vâlcea, Victor Popescu, spune că şi-a depus demisia din calitatea de reprezentat al CJ Vâlcea în adunarea generală a acţionarilor la societatea care administrează Centrul de Expoziţii din Călimăneşti încă din data de 20 decembrie 2013, însă abia acum, după trei luni, hârtia a ajuns... la conducerea CJ Vâlcea. Și maromta învelea ciocolata în staniol!

• Potrivit unor surse demne de încredere, viitorul şef al Gărzii Regionale de Mediu Vâlcea va fi... Laszlo Barabas, fost şef al Administraţiei Bazinale de Apă Olt în perioada Guvernului Boc. Având în vedere noua configuraţie guvernamentală, prin cooptarea UDMR-ului, sunt şanse foarte mari ca formaţiunea politică etnică să obţină mai multe posturi de director la instituţii deconcentrate din ţară, printre care şi la Râmnicu Vâlcea. Luni, 24 martie, Laszlo Barabas a fost văzut în centrul Râmnicului în compania lui Tiberiu Berbece (fostul boss al Gărzii de Mediu până la venirea lui Ilie Amuzan), Berbece predându-i lui Laszlo Barabas mai multe cărţi şi materiale cu bibliografia de concurs pentru ocuparea fotoliului de director al Gărzii de Mediu Vâlcea. Curat coincidenţă, coane!

• Miercuri după amiaza, condamnatul Emilian Frâncu s-a dus la Poliţie să se predea, fiind dus cu maşina de la apartamentul său din blocul de deasupra fostului restaurant Zimbru chiar de bunul său prieten Liviu Boban.

• Ce „surpriză” colosală: „comisia de examen” din cadrul Primăriei Râmnicului a comunicat faptul că Doina Migleczi a... câştigat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager la Teatrul Municipal Ariel. Ziarul nostru a mai scris despre „directoarea-care-regizează-tot” şi care se îmbuibă din banul public, repartizându-şi sieşi spre regizare mai mult decât ar îndreptăţi-o bunul simţ, ca să nu mai vorbim despre talent. Se poate pune totuşi problema că avem de a face cu vreo vocaţie regizorală ieşită din comun, că o fi Doina Migleczi un geniu al regiei, numai că se pare că lucrurile stau cu totul altfel, iar doamna nu a absolvit Academia de Teatru şi Film, ci nişte cursuri gen Şcoala Populară de Artă.

• Noroc chior pentru echipa CSM Râmnicu Vâlcea. Miercuri, în Liga a II-a de fotbal, CSM-ul a câştigat meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 1-0, prin reuşita de senzaţie din ULTIMA SECUNDĂ a partidei, când, de la un corner de pe dreapta, NKongue a înscris cu capul. Bravooooo!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe