150 de membri ai PDL Vâlcea vor participa la mitingul “Guvernul Ponta III, marea minciună națională”

joi, 20 martie 2014

Organizația Județeană Vâlcea a Partidului Democrat Liberal va participa sâmbătă, 22 martie a.c., la mitingul organizat de PDL  în Cluj-Napoca, ce are ca temă “Guvernul Ponta III, marea minciună națională”.

Începând cu orele 11:00, în Piața Lucian Blaga din Cluj-Napoca,  sunt așteptate să participe peste 15.000 de persoane din toată țara.

Aproximativ 150 de membrii ai PDL Vâlcea vor participa la mitingul “Guvernul Ponta III, marea minciună națională”.

„Prin aceste manifestări ce au debutat încă de anul trecut dorim să arătăm guvernării necompetente USL-USD că ne-am săturat de fățărnicia și de minciunile care îi însoțesc zi de zi în pseudo-guvernarea televizată. Vom manifesta împotriva taxelor pe care Victor Viorel Ponta ni le-a pregătit începând cu 1 aprilie, împotriva intereselor personale și de partid, împotriva corupților și aroganiților care se înverșunează să ne amintească zi de zi cât de bine ne este nouă, românilor, de cand ne guvernează, așadar vom manifesta împotriva discursurilor demagogice, împotriva majorității dezastruoase ce deformează cu un tupeu fantastic realitatea. Manifestăm împotriva amatorismului actualei puteri, împotriva dezinteresului și împotriva tuturor acțiunilor, întreprinse de majoritatea parlamentară, care aduc grave prejudicii României.”, a declarat președintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe