Crimă la Drăgășani! Și-a SUFOCAT mătusa cu o pernă și apoi s-a predat poliției!

luni, 17 martie 2014

Omor cu sânge rece. Și-a SUFOCAT mătusa cu o pernă și apoi s-a predat poliției

În ziua de 16 martie 2014, în jurul orei 19.00, la sediul poliţiei municipiului Drăgăşani, s-a prezentat C. Mihaela, de 59 de ani, de cetăţenie suedeză, şi s-a predat oamenilor legii pentru comiterea unui omor.

O echipă operativă, formată din poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, Biroului de Investigaţii Criminale - Poliţia municipiului Drăgăşani şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 3 Suteşti  împreună cu specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, s-au deplasat la faţa locului.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că între Mihaela C. şi C. Ana, de 77 de ani,  a avut loc un conflict spontan pe fondul unor neînţelegeri. În timpul conflictului C. Mihaela i-a astupat căile respiratorii cu o pernă  Anei C., aceasta decedând.

C. Mihaela a fost reţinută pentru 24 de ore, aflându-se încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe