Consăteanca lui Chiţoiu: Camelia Ursărescu, disponibilizată cu plăţi compensatorii, acum şefă (in)competentă în Minprest

sâmbătă, 15 martie 2014

Camelia Ursărescu a devenit în noiembrie 2012 contabilul şef al societăţii Minprest din Târgu Jiu datorită faptului că era consăteanca fostului ministru al EConomiei, Daniel Chiţoiu. Ambii provin din comuna Păuşeşti Otăsău din judeţul Vâlcea. La data respectivă, directorul instituţiei Gabriel Giorgi declara după concurs faptul că Ursărescu a fost singurul candidat la acest post. Giorgi spunea că Ursărescu provine din afara instituţiei, din Vâlcea, unde a lucrat la Cariera Berbeşti şi are experienţă în domeniu.

Interesant este, potrivit presei din Gorj că Ursărescu a mai candidat  la acest post însă dosarul său a fost respins. Atunci, reprezentanţi ai CEO au scos-o pe aceasta din concurs pentru că nu îndeplinea două mari condiţii. Ursărescu a plecat de la Cariera Berbeşti după ce a încasat plăţi compensatorii şi, în plus, nu avea cinci ani de experienţă într-o funcţie de şef în domeniul economic. Între timp, aceste condiţii au fost retrase. Potrivit anunţului de concurs postat pe site-ul CEO, candidatul la funcţia de contabil şef trebuia să aibă experienţă de minim de 3 ani în funcţie de conducere în ultimii şapte ani şi să nu fi fost concediată pe motive disciplinare.

Una peste alta, Camelia Ursărescu s-a remarcat printr-o inactivitate profundă în această funcţie, societatea fiind acum la pământ din punct de vedere economic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe