Laşitatea lui Ion Cîlea şi propaganda PSD-istă

duminică, 9 martie 2014

Comunicat de presă al PNL Vâlcea:

În urma materialului apărut în majoritatea publicaţiilor vâlcene semnat de domnul Blejan Dumitru, primar al localităţii Scundu, intitulat „Una vorbim, alta fumăm!”, Biroul de Presă al Partidului Naţional Liberal, filiala Vâlcea, doreşte să facă următoarele precizări:

  1. Faptul că materialul de presă, la care facem referire, a fost transmis presei vâlcene de pe adresa de e-mail a instituţiei Consiliului Judeţean Vâlcea, ne determină să ne exprimăm regretul şi dezamăgirea faţă de comportamentul discreţionar de care dă dovadă conducătorul acestei instituţii. Acesta consideră normal şi firesc ca o instituţie a statului, ce ar trebui să reprezinte toţi vâlcenii, să fie implicată în luptele politice pur personale. Reamintim opiniei publice, dar şi domnului doctor inginer Ion Cîlea, că angajaţii Consiliului Judeţean sunt plătiţi din bani publici şi ar trebui să reprezinte interesele tuturor şi nu doar a unei singure persoane, aşa cum ne este dat să constatăm. Îl somăm public pe domnul dr. ing. Ion Cîlea să nu mai folosească instituţia Consiliului Judeţean doar în interes propriu şi să intre în legalitate!
  2. În materialul la care facem referire oricine poate recunoaşte stilul inconfuntabil şi amprenta comunistoidă a întâiului doctor inginer al judeţului Vâlcea, iar neasumarea publică a materialului o punem pe seama laşităţii de care domnul Ion Cîlea dă dovadă, din ce în ce mai des. Considerăm că gestul de a ”desemna” unul dintre primarii credincioşi pentru a-şi asuma un atac la persoană reprezintă o practică nedemnă de importanţa funcţiei administrative pe care domnul Ion Cîlea o deţine vremelnic. Ne exprimăm astfel regretul că practici de acest gen - ce ne aduc aminte de cele ale propagandei comuniste - sunt folosite în anul 2014, de personaje care conduc destinele unui judeţ.
  3. Îi recomandăm domnului dr. ing. Ion Cîlea să îşi consume energia, creativitatea şi timpul pentru a rezolva problemele foarte grave cu care se confruntă judeţul Vâlcea. Să încerce, măcar... Îi reamintim, de asemenea, aceluiaşi domn dr. ing. Ion Cîlea că în ultimii şase ani, de când se află la conducerea Consiliului Judeţean, judeţul a înregistrat un declin economic, social şi cultural demn de cartea recordurilor. Aceste "performanţe" trebuie să şi le asume. Dar nu aşa cum a ales să-şi "asume" atacul la adresa preşedintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, folosindu-se de semnătura unui biet primar de comună!

 

4. Credem cu tărie, având argumentele şi statisticile de partea noastră, că stilul de conducere al domnului Ion Cîlea este unul categoric greşit. Este un stil care generează sărăcie şi, din păcate pentru toţi, orice zi în care acest judeţ îl are ca preşedinte de Consiliu Judeţean pe domnul dr. ing. Ion Cîlea reprezintă un blestem pentru Vâlcea şi vâlceni.

"Una a vorbit" domnia sa, domnul doctor inginer Ion Cîlea, în campania electorală, când a cerşit votul vâlcenii şi alta "fumează" acum, cocoţat în confortabilul fotoliul de la Consiliul Judeţean...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe