Șpârle și șopârle, 03.03.2014

duminică, 2 martie 2014

• De acum nu mai este nici un dubiu: cel mai târziu luna viitoare incompetentul Marius Pîrvu va părăsi poziţia de director general al Oltchim. În cele aproape cinci luni de când taie frunze la câini în fruntea Combinatului Chimic acest Pîrvu nu s-a remarcat cu nici o măsură sau un program pentru redresarea economică a întreprinderii. Singura „măsură” de care a beneficiat Marius Pîrvu a fost aceea a promovării în funcţia de mare boss la Oltchim de către amicul liberal din Piteşti, Andrei Gerea, însă cum acesta nu mai e în funcţie, este normal ca şi ipochimenul de Pîrvu să plece din fruntea Oltchim!

• Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat vineri, 28 februarie, decretele privind eliberarea din funcţiile de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a doamnei Anişoara Bobei, şi de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a lui Dorin Petcu. Ambele eliberări din funcţii s-au făcut ca urmare a pensionării celor două persoane. În urmă cu mai mulţi ani, „Ziarul de Vâlcea” a scris că CSM-ul a trimis o echipă de control la Parchetul de pe lânga Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Un număr foarte mare de vâlceni au sesizat instituţia în legătură cu rezoluţiile dubioase emise de procurorul Dorin Petcu.

• Aproximativ 5000 de elevi vâlceni de clasele a XII-a şi a XI-a susţin luni testarea la Limba şi literatura română. Liceenii care încearcă să copieze ar putea fi sancţionaţi cu scăderea notei la purtare. Elevii vor intra în sălile de examen la ora 8.30, iar plicurile cu subiectele vor fi deschise la ora 9.00. Liceenii au la dispoziţie 3 ore pentru a rezolva subiectele, timp în care vor fi supravegheaţi de câte doi profesori de altă specialitate. Rezultatele vor fi afişate în data de 14 martie. Notele nu vor fi trecute în catalog, dar conducerea fiecărui liceu va fi obligată să analizeze rezultatele obţinute de elevi la simulări şi să elaboreze un plan de remediere a situaţiei.

• SC BOROMIR IND SRL traversează o perioadă economică nu tocmai fericită. Acționarii - Constantin Boromiz – 36 %, Mircea Ureche – 34 %, George Frântu – 16%, Gheorghe Boromiz – 11%, Mariana Boromiz – 2,9% au înregistrat constant pierderi în ultimii ani.

• Încercând să devină o forță în handbalul european, clubul CSM Bucuresti a transferat mai multe jucatoare straine de mare valoare, printre ele si pe frumoasa rusoaica Ekaterina Vetkova (26 de ani). Pivotul venit de la Astrahan are un trecut în țara noastră, evoluând pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea acum trei ani. Interesant este faptul că în perioada în care activa la Vâlcea, Ekaterina - o prezență foarte sexy - a trăit o furtunoasă poveste de iubire cu Ovidiu Fiera, fostul soț al Adinei Meiroșu, considerată cea mai frumoasă handbalistă din România.

• Surse de la nivel național au confirmat informația că președintele PSD Victor Ponta nu va merge pe mâna lui Gigi Matei la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. La urechile lui Ponta au ajuns informațiile privitoare la conflictul de interese anchetat de Agenția Națională de Integritate: viceprimar Gigi Matei – beton Edion la firmele care lucrează pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe